سلام بچه ها یه روش برای درمان تیرگی واژن میخوام لطفا کمکم کنید خیلی راها رو امتحان کردم اما جواب نداد بنظرتون چی خوبه و امتحانش کردین و براتون جواب داده!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
حنا رو با آب سرد مخلوط کن 1مین بزار بمونه عالیه رنگ هم نمیده حتی واسه بدنت هم خوبه بدنو شفاف میکنه ی بنده خدا میگف من ب صورتم زدم خیلی خوب بوده واسه کسایی ک صوراتاشون کک و مک داره خوبه
پماد زینک اکساید زدم کشاله ران و زیر بغلمو سفید کرد ولی واژن رو تست نکردم
خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢