2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1010671 بازدید | 11758 پست
مونا جون . واقع بینی با بد بینی فرق می کنه . تا بوده و نبوده بچه های این سن و سال سرشار از انرژی و شیطنت بودند . تازه تو که یه روانپزشک کنار گوشته ، کافیه توی لفافه ازش بپرسی که کارای علی کوچولو به نظرش غیر طبیعیه ؟؟؟
ضمناً دو بچه که توی یه خونه بزرگ می شن با یه پدر و مادر ، باز هم با هم کلی فرق می کنن چه برسه به دو تا بچه با دو پدر و مادر متفاوت و دو محیط متفاوت .

مگه ما آدم بزرگا هممون مثل هم هستیم ؟؟؟ بعضی هامون درونگرا بعضی ها برون گرا ، بعضی ها سر شار از انرژی و بعضی های دیگه آرام و صبور . آیا فقط افراد آرام و صبور توی تحصیل و شغل موفق بودند ؟؟؟

همسر من در بچگی بی نهایت شیطون بوده ، ولی هم در تحصیل و هم در شغل بسیار بسیار موفقه . و تمرکز خیلی بالایی هم داره .
کافیه به دور و برمون بیشتر وبهتر نگاه کنیم و یه کم از تجربه و خاطرات ماد ربزرگ ها مون بهره بگیریم . مطمئنم اونا حرفای زیادی در مورد شیطنتهای دایی و عمو و خاله و عمه هامون دارن که خیلی به دردمون می خوره .

پیشنهاد ما دوستان به تو مادر نگران و دلسوز اینه که قبل از هر کاری و هر درمانی اول به چیزی که فکر می کنی اطمینان پیدا کن . بهترین راهش هم مراجعه به چند تا دکتر دیگه س .
ما هم گاهی نگران می شیم ولی وقتی می دونیم باید تا سه سالگی صبر کنیم ، یعنی تا آن زمانی که بچه متوچه بشه چه کاری بده چه کاری خوب . پس چرا بی جهت اعصاب خودمو ن و به دنبالش بچه مون رو داغون کنیم .

مونا جون علی کوچولو رو که بردی دکتر بیا و به ما هم خبرش رو بده .

مونا جون منم تمام تاپیکتو خوندم اگر یادت باشه یک ماه پیش تاپیکی زدم که یک مهمون کوچولوی بیش فعال دارم.بله اون پسر شیطون برادرزادمه والان 7سالشه فوق العده باهوشه طوری که معلمها تو هوش این بچه موندن.البته اینا همش برمیگرده به زحماتی که داداش وبخصوص زنداداشم براش میکشن.اونا خیلی صبر وتحملشون بالاست.پسرشون از 3سالگی متوجه شدن بیش فعاله البته با گرفتن نوارمغزواینجورچیزا که من زیاد در جریان نیستم.الانم روزی 2تا ریتالین میخوره.دکتر ب زنداداشم گفته اگر بچه بیش فعال این قرص رو نخوره ضرر کرده چون همه انرژیش صرف شلوغکاری میشه واین باعث میشه فقط دعوابشنوه ویا کتک بخوره وخلاصه تو روحیش هم اثر میذاره وگفته اصلا ضرر نداره.فقط به این بچه ها به هیچ عنوان نباید زیاد شکلات کاکایو بدی چون انرژی شون برای شلوغی زیاد میشه.یه روانشناس وقتی داشت علایم بچه بیش فعالو میگفت یکی از علایم بچه بیش فعال اینه که وقتی کسی میشنوه اون بچه میخواد بیاد میگن وااااااااااااااااااای باز فلانی میخواد بیاد.:)

داداش منم اول قبول نمیکرد بچش بیش فعاله به هر حال بیش فعالی بیماری نیست .راستی برادر زنداداشم وقتی کوچیک بوده بیش فعال بوده تا12سالگی ولی الان20سالشه با بهترین معدل لیسانسشو گرفته و هنوزم داره درس میخونه واینقدر متین وباوقاره که آدم کیف میکنه.زنداداشم میگه چون میدونم عاقبت پسرم خیلی خوبه شلوغیهاشو تحمل میکنم.

مونا جون اگرسوالی داشتی بپرس عزیزم جوابتو اگر تونستم میدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون نهال جون که زحمت کشیدی و به تاپیکم سر زدی.........عزیزم سوالی که از شما دارم این که تمام مراحل تشخیص بیش فعالی برادرزادتون برام بنویسی.......از نوار گرفت تا چند تا دکتر دیدتش.....و غیرهههههههه
مرمر جون ..دوست مهربونم.....عمه علی با اینکه روانپزشکه چون علی رو دوست دار ه میگه شلوغی مهم نیست...ولی چند روز که باهاش صحبت میکردم متوجهه شد که از اینکه علی بیش فعال باشه خیلی نگرانم و در جواب بهم گفت مساله ای نیست و با دارو حل میشه.......ولی من عمرا بهش میگم که علی رو بردم دکتر و بهش دارو میدم چون صد در صد مخالفت میکنه و به مادر شوهرم میگه و واویلااااااااااااااااا......
شیرین جون خیلی کم پیدا شدی هااااااااا.....بارسام خان چطوره>>>دارو هاش رو میخوره؟؟؟
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
عزیزان بیش فعالی که همش شلوغی نیستش که...یکی ازمهمترین نشانه ها عدم تمرکز و دقت هستش...و بالای سه سال امکان تشخیصش هست
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
سلام دوستای گلم............چرا دیگه کمتر سر میزنید و نظراتون و نمیگید؟؟؟؟؟
من منتظرتون هستم.................................
سلام مونا جونم از نظر من بیش فعالی بیماری نیست فقط باید راه کنترلش رو یاد بگیری بزرگترین ایرادش عدم تمرکز اگه بتونی ذهن بچه رو متمرکز کنی کوچولوت یه نابغه می شه چون بچه های بیش فعال خیلی باهوشن من خودم بیش فعال بودم من پدر هرچی مدیر و ناظم و معلم بود در آورده بودم همه از دستم عاصی بودن اما چون باهوش بودم درسم خوب بود یعنی هیچ وقت من رو نمی دیدی کتاب دستم باشه اما نمرههام خوب بود متاسفانه در زمان کودکی ما هنوز به درمان بیش فعالی پی نبرده بودن یعنی اصلا کسی نمی دونست بیش فعالی یعنی چی

من بزرگترین ضربه رو از بیش فعالیم پشت کنکور خوردم چون واقعا نمی تونستم یک ساعت پشت سر هم یه جا بشینم و درس بخونم اصلا بعد از چند دقیقه دیگه ذهنم جمع نمی شد که بخوام درس بخونم می رفتم تو هپروت

مشکلات من به خاطر این بود که کسی تشخیص نداد من چمه من خودم بعد از خوندن چند تا مقاله در مورد بیش فعالی فهمیدم مشکلاتم از کجا آب می خوره
حتما پیگیر درمان کوچولوت باش تا بعدها مثل من افسوس گذشتش رو نخوره
سلام

من خدا رو شکر چنین مشکلی ندارم اما بخاطر دوست عزیزی اومدم و همشو خوندم. شاید درست نباشه نظری بدم اما چون این تیپ ادمها رو خیلی دیدم میگم. اگر میگم دیدم چون من مادرشوهرم یکی از معلمهای نمونه دبستان پسرانه هست.

راستش با اون دوستانی که میگن اینها شیطونیه پسرونست مخالفم. مادر شوهر من میگفت متاسفانه این فکریه که مادر و پدرها میکردند و حالا که بچشون بزرگه دکتر میگه چرا تاحالا نیومدی؟!!! البته بماند که میگفتن یکسری هم بیش فعالی بچشون رو یه افتخار میدونستن. خلاصه واسشون کلاس گذاشتن چون بهرحال معلمشون بودند و دکتر میگفته نباید داروهاشونو فراموش کنند. بهمون دلایلی که نهال گفته. صرف انرژی.....

چند تا دکتر برین اگر تایید کردند خب راههای درمانی رو پیش بگیرین.

شاید بگین این چه از مادر شوهرش تعریف کرد. اینقدر دیده که وقتی من حالتهای این بچه دوستم رو بهش گفتم همون اول گفت اوتیسم نیست بیش فعاله بگو بره دکتر اما من نتونستم بهش بگم و اگر اومد اینو خوند همینجا ازش معذرت خواهی میکنم.شاید کوتاهی کردم. البته خدا رو شکر خودش رفت و متوجه شد
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
اینهم بگم از لحاظ درس دچار مشکل نمیشن مگر اینکه داروشونو به موقع نخوردند. اتفاقا وقتی اروم میشن تمرکز فوق العاده ای دارند
زندگی کن به شیوه خودت،باقوانین خودت،باباورها وایمان قلبی خودت،مردم دلشان میخواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمیکند چگونه هستی هرجورکه باشی حرفی برای گفتن دارند!
مونا جان با علائمی که گفتی اصلا فکر نمی کنم پسرت بیش فعال باشه...

پسر من تا 2 سالگی فوق العاده شیطون بود...هر جا میرفتم با گریه بر میگشتم خونه و توبه میکردم که دیگه جایی نرم...

از دکتر خودش پرسیدم گفت به هیچ وجه زیر 3 سال نمیشه بیش فعالی رو تشخیص داد...

مد شده هر کی بچه اش شیطونه میگن بیش فعال در حالیکه شیطنت فقط نشونه هوش بالای کودکه..

پیش چند تا دکتر دیگه هم رفتم اونها هم همین نظر رو داشتن

بعد از 2 سال هم پسرم کمی عاقلتر شد.... بیشتر از قبل خودم باهاش وقت گذاشتم... بازی های خشن مثل کشتی با باباش و... رو ممنوع کردم و بجاش نقاشی و خمیر بازی کتاب خوندن و .... رو جایگزین کردم...

الان خیلی پسر آروم و خوبیه.... شیطنتش رو داره به جاش... دادم رو گاهی در میاره و به شدت عصبانی ام میکنه اما از اون موقع خیییلییی بهتره...

دکتر کلانتری بهم گفت 2 تا مشخصه بارز بچه بیش فعال ضعف ارتباط و بی توجهی و عدم تمرکزه و 2 سال خییییلییی زوده برای تشخیص این مورد و گفت معمولا تو سن مدرسه این مشکلات قابل تشخیصن
دوستای گلم...ممنونم که اومدید و سری به کلوپم زدید.......نسیم جون من ساکن تبریز هستم و علی و به یک دکتر روانپزشک خیلی تعریف داشت به اسم دکتر ترقی بردم......ایشون با اولین ویزیت که 10 دقیقه هم طول نکشید تشخیص دادن که بیش فعاله.......ویک ماهه دارو داد....15 فروردین که را بار دوم رفتیم دوباره دارو تجویز کرده...ولی من میخوام فردا علی رو ب دکتر دیگه ببرم.............البت علی تو خونه واقعا ارومه و حرف گوش کن....فقط بعضی وقتها خیلی هیجان داره و شیطنت های عادی وقتی بچه میبینه........نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.........لی لی جون امیدوارم که نباشه