2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخورده رقیق درست کن غلیظ نباشه

رقیق کردم، میکس کردم، امروزم با پشت قاشق زدم ی بار ی کم شیرین کردم ی بار ی کم مزه دار ولی باز نخورد انگار از مزش بدش میادکلا ی قاشقم نمیخوره

همه بچه ها سالهای اول تولدشون لحظه به لحظه میل و علاقشون به غذاها تغییر میکنه

بذار راحت باشه بعد از مدتی میل پیدا میکنه

اگه مجبورش کنی بخوره هم کلا از اون غذا و هرغذای دیگه ای متنفر میشه و گرفتار میشی 

هم ممکنه بخاطر عق زدن معده درد بگیره و مبتلا به ریفلاکس بشه اونوقت درمانش کلی دردسر داره

این جوجه تازه داره غذا میخوره وهیچی براش خوشمزه تر از شیر مامان نیست

فعلا بهش نده یکی دوهفته بعد دوباره امتحان کن

این تجربه من بود🙂

همه بچه ها سالهای اول تولدشون لحظه به لحظه میل و علاقشون به غذاها تغییر میکنه بذار راحت باشه بعد از ...

متشکرم بابت راهنماییت، دیگه زورکی بهش نمیدم منم حس میکنم چون فرنی شیر توش هست براش خوشایند تره، فک میکردم طبق پشت کارتش حتما باید سوپم بدم بهش

متشکرم بابت راهنماییت، دیگه زورکی بهش نمیدم منم حس میکنم چون فرنی شیر توش هست براش خوشایند تره، فک م ...

خواهش میکنم مامان خانم

به کارتش توجه کن و همونو انجام بده ولی به میل خودش بهتره

البته آیت الله ضیایی رو میشناسی؟

یه سید متخصص طب سنتی تو مشهده

میگفت به بچه زیر یکسال زرده زیاد ندید کبدشون  ضعیفه وچربی میگیره 

موز هم قدرت و سرعت تکلمشو ازشون میگیره یعنی اگه بچه بخواد به حرف بیفته با موز خوردن روزانه دیر به حرف میاد

الان بچه به سه سال که میرسه ازش آزمایش چربی خون میگیرن دخترمنم باید آزمایش چربی بده😶😶

خداییش من تجربه کردم بااین موز هر روز خوردناش هم یبوست دائمی گرفته هم دخترم که از دوماهگی شروع به حرف زدن کرد اونقدر باکمکی هاش موز خوروندم بهش که تا  حدود یکسال و نیمیش ساکت و گنگ شد.کلیپاشو گوش کن خوبه 😊

خواهش میکنم مامان خانم به کارتش توجه کن و همونو انجام بده ولی به میل خودش بهتره البته آیت الله ضیا ...

ممنونم منم کم تجربم دکترش گفت طبق پشت کارتش، حتمل گوش میکنم

خدا کوچولوتو برات نگه داره