2777
2789

نامزدم(نشون شده ایم) یه عروسی دعوتن همشون دارن میرن ، حتی به من زنگ نزدن ک بیا بریم نامزدمم بهم نگفت ، بنظرتون باید توقع داشته باشتم؟

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشونی عقد که نکردی میگفتن هم نباید میرفتی

همیشه دعوتم کردن همه جا ، خواهرمم عروسشونه اونم وقتی نامزد بود بهش میگفتن , یعنی خانودشون اینجوریه که همه جا دعوت میکنن فقط امروز نگفتن

شایدچون نامزدیدنگفتن اگ عقدبودی چرا ولی شایدهنوزنمیخان به طوررسمی بگن ک عروس اوردن

همه جا دعوتم کردن باهم رفتیم فقط امروز نگفتن

همیشه دعوتم کردن همه جا ، خواهرمم عروسشونه اونم وقتی نامزد بود بهش میگفتن , یعنی خانودشون اینجوریه ک ...

خوب حتما دلیلی داشتن نگفتن شاید طرف اسم نبرده حالا با نامزدت حرف زدی بپرس چه خبر منو دعوت نکرده بودن؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خوب حتما دلیلی داشتن نگفتن شاید طرف اسم نبرده حالا با نامزدت حرف زدی بپرس چه خبر منو دعوت نکرده بودن ...

ن من غرورم اجازه نمیده چیزی بگم وقتی عروسی تموم شد میگم مامانتینا چرا بمن چیزی نگفتن؟ ما هم هرجا میریم اونو دعوت میکنیم با خانوادش ،بنظرت نباید ناراحت شم؟

شاید حرفی مساله  ای چیزی ک نمیخوان شما بدونی.اگر همه جا گفتن و فقط اینجا نگفتن... بعد الان ک ک ...

آخه وقتی ما هم میگیم هرجا میریم ، چطور نگن ،آدم توقعش میشه، بعد عروسیه ما فرق میکنه ب تک تک کارت نمیدن خانواده ای میدن

ن من غرورم اجازه نمیده چیزی بگم وقتی عروسی تموم شد میگم مامانتینا چرا بمن چیزی نگفتن؟ ما هم هرجا میر ...

خوب بعد معمونی بپرس البته با مهربونی نه با حالت قهر بپرس خوش گذشت کیا بودن  کاش منم بودم  این حرفا بعدا مطمین باش میفهمی اینجور مسایل ارزش دلخوری نداره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
شایددعوتت نکردن . بعداازنامزدت بپرس مگه چیه

دعوتی نیست عزیزم عروسیه ما فرق میکنه تک تک کارت نمیدن خانواده ای کارت میدن ، یعنی مادر نامزدم باید بمن میگفت بریم چون همه جا بهم میگه،یعنی ب بقیه عروساش میگفت