2777
2789
عنوان

با این شرایط بچم چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 44 پست
دو دو ل خوب اومدی منم یه  پسر دارم وقتی حامله شدم از خدا دختر خواستم انقدر اسرار کردم که خدا دو ...

چه جوری اصرار کردی منم بکنم؟ هیچ دعایی نیس برای‌دختر دار شدن همش برای پسر.....

اگ بدونی چقدر نذر کردم....فک کنم دختر بدنیا بیارم ورشکست میشیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری اصرار کردی منم بکنم؟ هیچ دعایی نیس برای‌دختر دار شدن همش برای پسر..... اگ بدونی چقدر نذر کر ...

دوماه قبل اقدام لبنیات زیاد میخوردم هم من هم همسرم 

فقط همین بیشتر سرنمازهام و دعا کردنام از خدا میخواستم که بهم دختر بده خیلی اصرار کردم خدا دوتا داد 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
پسر خودم دو سالو چهار ماهشه ولی بچه های خواهرم بزرگن یکیشون ۲۷ سالشه یکیشون۲۲ سالشه یکیشون کلاس ...

خخخخخ مگه دودولا اونارم میبینی تو

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...