2777
2789
عنوان

بچه ها من الان بیرونم بعد نگاه کنید اینو 😅😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 8946 بازدید | 132 پست
سوگل عزیزم یک دونه ای تو دنیا😍😍😍😍😍😍😍

تو هم همینطور زندگیم خجالتم نده ❤❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفتم در خونه ی عموم با اسپری برای پسر عموم یه چیزی نوشتم روووش نمشد تا یه هفته پاشو بزاره تو کوچه ...

در خونه خطرناکه 😂

انقد ت نداشتم 😂😂😂

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
در خونه خطرناکه 😂 انقد ت نداشتم 😂😂😂

آخه خونه ما دعوت بودن ناهار منم میدونستم سر راه که از مدرسه برمیگشتم یه همچین غلطی کردم😂😀😀

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
تروووخدا هر وخت خاستی تاپیک بزنی منم صدا کن😅

مامان کوچولو😍😍😍اگه بادم بمونه صددد در صد وفتی تاپیک میزنم یه تاپیکم برای اطلاع دادن میزنم که بیاید همتون 😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تو کلن متحرکی 😉😉😁

الان دیگه نی نی یار میزنه شتکم میکنه 😅😅😅😅

اخیییی ماشین بیچاره فکر میکنه هیچکی دوسش نداره💔😢 دلم براش سوخت😦 کاش شماره منو میذاشتی زیر برف پ ...

اره منم همچین حسی داشتم ولی بعدش به نظم باحال اوند😅😅😅😅

مامان کوچولو😍😍😍اگه بادم بمونه صددد در صد وفتی تاپیک میزنم یه تاپیکم برای اطلاع دادن میزنم که بیای ...

پس من چی😢لطفا منم صدا کن🙏اگه آنلاین بودم با سر میام تو تاپیک سوگل عزیز دل خودم

قرار بود امروز بعد از یک ماه برم بیرون بگردم 

اما از مطب دکتر زنگ زدن، خواهرم بهش نوبت داده بودن 

دیگه مامانم و خواهرم رفتن☹️☹️☹️☹️

بیرون اومدن به من نیومده انگار 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏