2777
2789
عنوان

مشکل من با همسایه

2166 بازدید | 78 پست

ما خونمون تو یه کوچه و محله خیییییلی ساکت و ارومه.. اصلا صدا نیست.. همسایه پایین ما وقتی میرن دستشویی و حموم خیلی محکم در حموم دستشویی رو میکوبند که ببندن.. حتی موقعی که باز میکنن چون خونه ما ساکته و چون محله هم ساکته صدای حتی قژژژ درشون میاد... و هر دفعه هم میرن دستشویی و حموم هواکشو میزنن هر دفعه که میرن روشن میکنن میان بیرون دوباره خاموش میکنن و خیلی هم تکرار میکنن.. یعنی مثلا من خودم شاید یه ساعت یا دو ساعت برم دستشویی اینا هر 5 دقیقه میرن هر دفعه هم این داستان ها رو داریم... خیلی در رو محکم میبندن.. خونه ما ساکته چون من تنهام و چون محل هم ساکته راحت صداش میاد.. بعد اینا به کنار شبا هم همیشه موقع س  گ س صدای جیغ و ناله زنه میاد.. 

وقتي هم راه میرن انقد محکم پاشنه پاشونو میکوبن رو زمین که با اینکه ما طبقه اخریم و اونا زیر مان بازم این صداهاشون میاد.. و دچون ما واحد روبروییمون باهاشون دیوار مشترک نداریم هیچ صدایی از اونا نمیاد هی میگفتم این صدای کیه ما که بالامون کسی نیست.. فقط مال اینا میتونه باشه.. 

من که دیگه واقعا اعصابم خورد شده.. یه موقع ها میخوام بخوابم نمیتونم انقد این سر و صداهاشون تعداد تکرارش زیاده که نمیتونم بیخیال شم.. اگه چند بار بود مساله ای نبود.. ولی دایمیه و شب و روزم نداره.. گاهی ساعت 2و نیم شب انقد میرن تو  حموم و درشو میبندن و هواکششو میزنن و قژ قژ درشون میاد که حرص میخورم... 

چیکار کنم اخه موندم چرا وقتی ما بالای اوناییم صدای راه رفتنشون میاد..؟ 

دلم خوش بود طبقه اخرم

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجاش ک گفتی صدای جیغ و ناله زنه میاد 😐😐😐

خب چرا بهشون چیزی نمیگی ؟نمیدونم یه عده مثل شما چطوری میتونن هیچ اعتراضی نکنن ؟ 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

متاسفانه من با همسایه کناریمون همین مشکل دارم.

دستشویی شون پشت کمد دیواری اتاق خواب ماست.

نصفه شب چنان میکوبن خوابت عمیق هم باشه میپری از خواب.اونقدر حرف زدم با زبون خوش باهاشون حالیشون نشد.

البته مقصر اون معمار ک چ عرض کنم بی سوادی ک خونه رو ساخته هست.بی عقل بی شعور.😒

فقط اونجاش ک گفتی صدای جیغ و ناله زنه میاد 😐😐😐 خب چرا بهشون چیزی نمیگی ؟نمیدونم یه عده مثل شما چ ...

راستشو بخوای جند بار از شوهرم خواستم یا بره به خودشان بگه یا به مدیر ساختمان.. هنوز نگفته.. ولی خودم صداشونو با موبایلم ضبط کردم.. ریختم رو cd. سی دی رو گذاشتم جلو در خونشون.. الان چند هفته اس صدای سکسشون از تو اتاق خواب نمیاد زیاد.. نمیدونم میرن تو پذیرایی یا کجا ولی کم شده.. ولی به جاش انقد صدای کوبیدن پا و در کدبیدن میاد.. فک کنم لج شون درومده اینجوری میکنن.. 

والا ایراد از اون بدبختا نیس،خونه مشکل داره ک صدای راه رفتن و باز و بسته شدن در هم از پاااایین ب بال ...

خونمون نوسازه 6 ماهه همش.. نمیدونم چرا عایق نذاشته