ما خونمون تو یه کوچه و محله خیییییلی ساکت و ارومه.. اصلا صدا نیست.. همسایه پایین ما وقتی میرن دستشویی و حموم خیلی محکم در حموم دستشویی رو میکوبند که ببندن.. حتی موقعی که باز میکنن چون خونه ما ساکته و چون محله هم ساکته صدای حتی قژژژ درشون میاد... و هر دفعه هم میرن دستشویی و حموم هواکشو میزنن هر دفعه که میرن روشن میکنن میان بیرون دوباره خاموش میکنن و خیلی هم تکرار میکنن.. یعنی مثلا من خودم شاید یه ساعت یا دو ساعت برم دستشویی اینا هر 5 دقیقه میرن هر دفعه هم این داستان ها رو داریم... خیلی در رو محکم میبندن.. خونه ما ساکته چون من تنهام و چون محل هم ساکته راحت صداش میاد.. بعد اینا به کنار شبا هم همیشه موقع س گ س صدای جیغ و ناله زنه میاد..
وقتي هم راه میرن انقد محکم پاشنه پاشونو میکوبن رو زمین که با اینکه ما طبقه اخریم و اونا زیر مان بازم این صداهاشون میاد.. و دچون ما واحد روبروییمون باهاشون دیوار مشترک نداریم هیچ صدایی از اونا نمیاد هی میگفتم این صدای کیه ما که بالامون کسی نیست.. فقط مال اینا میتونه باشه..
من که دیگه واقعا اعصابم خورد شده.. یه موقع ها میخوام بخوابم نمیتونم انقد این سر و صداهاشون تعداد تکرارش زیاده که نمیتونم بیخیال شم.. اگه چند بار بود مساله ای نبود.. ولی دایمیه و شب و روزم نداره.. گاهی ساعت 2و نیم شب انقد میرن تو حموم و درشو میبندن و هواکششو میزنن و قژ قژ درشون میاد که حرص میخورم...
چیکار کنم اخه موندم چرا وقتی ما بالای اوناییم صدای راه رفتنشون میاد..؟
دلم خوش بود طبقه اخرم