2777
2789
عنوان

سونوگرافی...!

149 بازدید | 14 پست

وای خانما دارم میرم سونو ببینم قلبش تشکیل شده یا نه خیلی خیلی استرس دارم.... دوست دارم هرچه زودتر منم تیکر بارداری داشته باشم   

خیلی خیلی ازتون التماس دعا دارم. دعای دیگران واسه کسی زودتر به اجابت میرسه.....   

فقط صدای قلبشو بشنوم ای خدا

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

لطفا هرکی یه صلوات فرستاد اعلام کنه تا واسش جبران کنم مرسی مرسی

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که قلبش تشکیل شده ودوران بارداری سالم وراحتی داشته باشه وسلامت بدنیا بیاد اصلا استرس نداشته ...

ممنونم مهربون.  ایشالا ایشالا فقط سالم باشه دیگه هیچی نمخوام از خدا......  

انشاالله صداشو میشنویی و بارداری خوبی داشته باشی

ممنونم عزیز دلم ایشالا مرسی از دعای قشنگت

عزیزدلم برو بسلامت که انشالله صدای قلبشو میشنوی بهترین صدای دنیاس برات صلوات فرستادم عزیزم توام د ...

ایشالا عزیزم واست صلوات فرستادم اگر لایق باشم دعا میکنم... ایشالا منم صدای قلب فندق تو دلمو میشنوم مرسی از دل مهربونت

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشالا نی نی سالمه واسع من منتظر هم خییییلی دعا کن😞

مرسی عزیز دلم ایشالا نینی من قلبش بزنه حتما با قلب پاکش پیش خدا وساطتتو میکنه   

برو مطمئن باش ک تشکیل شده خیلی آروم و بدون استرس برو.منم تازه از انومالی اومدم همه چی نی نیم خوب بود از خدا میخوام ک بهترین خبرارو بشنوی و شاد باشی.دعا کن منم نی نی مو سالم بغل بگیرم

ایشالا عزیزم واست صلوات فرستادم اگر لایق باشم دعا میکنم... ایشالا منم صدای قلب فندق تو دلمو میشنوم م ...

ان شالله سالمه صلوات هم برات فرستادم

سفارش چهره و هر طرحی بخوایین پذیرفته میشه ((سیاهقلم و مدادرنگی))
برو مطمئن باش ک تشکیل شده خیلی آروم و بدون استرس برو.منم تازه از انومالی اومدم همه چی نی نیم خوب بود ...

ایشالا عزیزم ایشالا شال دیگه عکس بانمکشو اینجا میزاری

مرسی از دعای قشنگت خیلی واسم ارزش داشت

ان شالله سالمه صلوات هم برات فرستادم

مرسی قشنگم ایشالا ایشالا