2821
2789

حالا چرا یک سال به بالا از هفت ماه بگین منم استقاده کنم لطفا بعد لطفا بگین میتونم ماهی یا میگو تو سوپش بریزم یا نه 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

يه تيكه كوچولو مرغ يا گوشت رو بپز، جدا يه مشت عدس بپز عدسا نيم پز شد يه مشت بلغور گندم بريز توش، بلغور هم كه پخت يه مشت برنج بريز با نمك و كره مرغها يا گوشتها رو هم ريش ريش كن و توي اين مرحله بريز توش و دمي كن، ميتوني از آب گوشتها براي دمي استفاده كني

استخون بگیرازقصابی ها بجوشون قشنگ تا شیره استخون ها دربیاد بعد سوپ که میپزی یا اش فقط از اب استخون بریز. برنج بپز ایرانی با اب ماهیچه. 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
حالا چرا یک سال به بالا از هفت ماه بگین منم استقاده کنم لطفا بعد لطفا بگین میتونم ماهی یا میگو تو سو ...

اره بریز فقط مواظب باش ماهیش استخون نداشته باشه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ

من دخترم کوچیک بود میان وعده بهش دوتا تخم بلدرچین میپختم با کره بادام زمینی و پودر کنجد  مخلوط میکردم میدادم میخورد خیلی به وزن دهی و هوش کمک میکنه،اول تست کن ببین به بادام زمینی حساسیت نداشته باشه

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...

قلم بگير با پياز بزار ١٧ يا ١٨ ساعت بپزه، صاف كن ، بريز توي يه ظرف بزار توي فريزر يه ساعت بعد كه يه كم خودشو گرفت در بيار از توي ظرف و بزار توي سيني با چاقو برشهاي كوچيك بزن بزار توي فريزر توي همه غذاها بريز، حتي توي دمي ها بريز

اين كار رو با پاي مرغ هم ميتوني انجام بدي

به اندازه یه جعبه کبریت گوشت بشور بنداز توی شیشه بزار بخارپز بشه ابش میاد بیرون بده بخوره خیلی قوت داره

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان

بچه ها مطمئنید ماهی و میگو مشکلی نداره بدم؟ آخه تو برگه بهداشت نوشته بعد یک سال پسرم الان ۷ ماهشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز