2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم

1063 بازدید | 99 پست

بچه ها دیشب با شوهرم دعوامون شد و منو زد خیلی ناراحتم میخواستم قرص بخورم و خودکشی کنم ی پسر 2ساله هم دارم نگاش که میکردم پشیمون میشدم دیشب حتی جدا خوابیدیم تازه طلبکارم هست مرتیکه عوضی همش دارم نفرینش میکنم میگم جنازتو بیارن برام ی ادمی هم هست حیا نداره داد و بیداد میکنه اگه چیزی بگم منم از ترسم این جور موقع ها لال میشم همسایه ها نفهمن شرایط طلاق هم ندارم میگم الان پیش خودش میگه چقدر زنم زلیله هیچی نمیگه چیکار کنم به نظرتون طلاق عاطفی بگیرم ازش لطفا راهنماییم کنید خیلی داغونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاهی بگردم.چند روزی سرسنگین باش،اصلا محلش نده

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

کاش بتونی بترسونیش،بری چند وقت خونه ی بابات و درخواست طلاق بدی ،یا مهریه بزاری اجرا تا به غلط کردن بیفته،اگرم نمیتونی  فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه😔

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

چرا به فکر خودکشی میوفتید ؟ چرا به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنی عزیزم ؟ باهاش سر سنگین باش بزار خودش آروم شه بیاد طرفت بعد تو آرامش بشین باهاش حرف بزن .همین الانشم طلاق عاطفی گرفتید بی خبرید