2777
2789
عنوان

کسی بوده با ماساژ چشم بچش خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
دکتر بهم یاد داده انجام میده، ولی کلا رو مخمه😣😣

منم یکسره ماساژ میدادم و پماد میزدم اوه عذاب آور بود بعد تازه باید همیشه به بقیه توضیح میدادم برا چشاش خوشبختانه یکسالگی خوب خوب شد و راحت شدیم

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
عزیزم منم دخترم همین طور بود و هر چی ماساژ میدادم خوب نمیشد دکتر بردیم گفت باید میل بزنه ولی من ترسی ...

پس نمیشه به حرف این دکتراهم بود،مامانبزرگم میگه والا قدیم بیشتر بچه ها چشمشون اینجوری بود هیچ کتری هم نمیکردیم خودش خوب شد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس نمیشه به حرف این دکتراهم بود،مامانبزرگم میگه والا قدیم بیشتر بچه ها چشمشون اینجوری بود هیچ کتری ه ...

کاری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
منم یکسره ماساژ میدادم و پماد میزدم اوه عذاب آور بود بعد تازه باید همیشه به بقیه توضیح میدادم برا چش ...

در روز چقدر ماساژ میدادی

پس نمیشه به حرف این دکتراهم بود،مامانبزرگم میگه والا قدیم بیشتر بچه ها چشمشون اینجوری بود هیچ کتری ه ...

عزیزم ماساژ هم میدادم و پماد هم که دکتر داد استفاده کردم براش ولی کلا میگن باید سرش مخصوصا قسمت شیردون سرش گرم باشه سرما نخوره .

عزيزم يک کارميگم انجام بده انشاالله زودخوب ميشه چايي روبزار سرد بشه روزي 2بار بادستمال کاغذي بشور چ ...

اتفاقا الان گفتی یادم افتاد که مامانم اوایل چایی میچکوند تو چشمش شاید همون باعث شده دیگه زرد رنگ نیست؟؟؟

در روز چقدر ماساژ میدادی

دقیق یادم نیست قضیه مال یازده سال پیشه ولی الان که گفتی یادم اومد که منم ماساژ میدادم و با چای میشستم و پماد میزدم اوه کلا رو مخ بود

دقیق یادم نیست قضیه مال یازده سال پیشه ولی الان که گفتی یادم اومد که منم ماساژ میدادم و با چای میشست ...

اره خیلی خدایی رو مخه

اره من انقدر دکتر عوض کردم تقریلا ۶ماهش بود بایه قطره که اسمشو یادم نیس خوب شد فقط خوب باانگشت تمیز ...

چقدر در روز ماساژ بدم