2777
2789

پسرم از وقتی دنیا اومد یه چشمش قی کرده بود و مژه هاش بهم میچسبید تقریبا تا یک ماه اینجوری بود دکتر گفت ماساژ بدم،

الان سه ماه و ۱۵ روزشه بعد از یک ماه اشک میاد.شنیدم اگه خوب نشه باید میل زد، کسی بوده بچش این مشکلو داشته باشه و با ماساژ خوب شده باشه؟؟؟

ممنون از راهنمایی هاتون😘😘😘😘

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه چشمش قی میکنه حتما خوب ماساژ بده تا شش ماه باز نشه باید میل بزنه منم غفلت کردم مجبور شدم میل بزن ...

خیلی ماساژ میدم ،صبحا ، تو حموم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

خواهرزادم اینجوری بود اونم خیلی خیلی قی میداد بچه خیلی اذیت بود برد دکتربعد گفت که تا یه سال هست اگه خوب نشد باید عمل بشه ولی اکثریت تا یه سال خوب میشن اینم شبش که تولدش بود صبح ازخوابپاشد دیدیم دیگه خبری نیست کلا خوبه خوب شده بود

👶👶
خواهرزادم اینجوری بود اونم خیلی خیلی قی میداد بچه خیلی اذیت بود برد دکتربعد گفت که تا یه سال هست اگه ...

خدا کنه پسر منم زودتر خوب شه البته الان دیگه قی زرد رنگ نیست فقط اشک میاد

بعضی دکترا خودشون با ماساژ باز میکنن اگه شهری باشی که بتونی پیدا کنی خوبه

کرجم

عزیزم منم دخترم همین طور بود و هر چی ماساژ میدادم خوب نمیشد دکتر بردیم گفت باید میل بزنه ولی من ترسیدم مامانم اینا گفتن سر شو گرم نگه دار خودش خوب میشه و خوشبختانه تا یکسالگی خوب شد .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
طریقه صحیحش رو از اینترنت دانلود کن انجام بده

دکتر بهم یاد داده انجام میده، ولی کلا رو مخمه😣😣

منم ماساژ دادم ولى نه به اونصورت تا اينكه سه چهار ماهگيش بردم چشم پزشكش.... دعوام كرد 

گفت چرا كم كارى ميكنى وقتى با ماساژ خوب ميشه ميخواى بچتو ميل بزنن؟!...

ديگه اومدم مرتب قطره هاشو ريختم و كرم زدمو ماساژ تا خوب شد نذر نمكم كردم البته

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰