2777
2789
عنوان

دلم گرفته

956 بازدید | 119 پست
از زندگی دلم گرفته کاش همیشه بجه بودبم و خواهر و برادرا با هم میگفتیم و میخندیدیم و دور هم شاد بودیم، اگه دعوامون هم میشد، سطحی بود و زودی برمیگشتیم بغل هم چرا آدما وقتی بزرک میشن اینقد بد میشن، اینقدر از هم دور میشن
خدایا کمکم کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر، مادر شوهر اینا یه روز دور هم یه دنیای با صفایی داشتن که با اومدن یه عضو جدید، دنیاشون تغییر کرده، گاعی وقتا مادر شوهرا بدن درسته ولی گاهی هم آدم دچار عروس بد میشه، زن بد و بد اخلاق آدم رو دیوونه میکنه
خدایا کمکم کن...
اینقدر از این تاپیکا اینجا میخونم به خدا دوست جونا جدیدا همش عذاب وجدان دارم! خوشحالم عذاب وجدان دارم - یه خرید خوب میکنم عذاب وجدان دارم برای بچه ام کاری میکنم عذاب وجدان دارم حتی به خاطر آرامشم هم عذاب وجدان گرفتم همش از خدا میخوام همه مثل من از زندگیشون لذت ببرن همه ارامش داشته باشن و سنگینی بار هیییییچ چیزی رو به دوش نکشن آمین یا رب العالمین
بی مهر کاش می شدن. وجدان و غیرت رو می ذارن کنار. براشون مهم نیست شوهر خواهره چکار به روز خواهرشون میاره با کارایی که خودشون به سر خواهرشون میارن. نمی گن اونم مثل ما مرده و زورش زیاد... شاید تلافی کرد سر خواهرم. اون زنه و ضعیف.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
شان آی جان آدما با هم فرق دارن روزها هم متفاوتن، یه روز شادی، یه روز ناراحت، یه روز خسته و بی حالی، یه روز سرحال من از زندگی با شوهرم واقعا راضی ام خداروشکر اما کاهی دلم تنگ میشه واسه روزایی که صمیمی بودیم الان صمیمیت از بین رفته برادر و خواهری کمرنگ شده
خدایا کمکم کن...
هرکسی یه مشکلاتی داره اگر خودشم نداشته باشه بالاخره یکی از عزیزانش یا اطرافیانش باعث غمگین بودنش میشه مثلا بیماری پدرش بیکاری برادرش و....من خودم خیلی غصه دیگران رو میخورم حتی غریبه ها رو دلم نازکه
بچه ها چرا از اول شروع نمیکنید چرا تلاش نمیکنید با عشق همه چیز خوب میشه با آرامش با لبخند واقعا همه چیز خوب میشه آرامش از درون ماست باید از خودمون شروع کنیم به خدا میشه تو هر شرایطی شاد و آروم بود
شان آی جان جالبه من امشب رفتم بخوابم اما خوابم نمیبرد.نمیدونم چرا یاد شما افتادم. بعد هم اومدم نت اولین تاپیک که اومدم شما هم اومدین...
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.