2777
2789
عنوان

خانوما چقد ماه هاي اخر سخته😓😢

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 50 پست
من از اولش تا اخرش سردرد و پادرد اخراش شدیدددتر شد.  قندم بالا میرفت.تیروییدم پرکار میشد.دندون ...

دقيقا منم تيروييدم كم كار 

فشارم خطريه 

دندونپزشكي هم رفتم درد دندونم كشيدم 

الان كهير باردازي 

كل بدنم ميخاره و دون شده😢

💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا منم تيروييدم كم كار  فشارم خطريه  دندونپزشكي هم رفتم درد دندونم كشيدم  الان ...

😔😔😔 راحت ک نیست اینهمه عوارض .. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من درد كمر تكون نميتونم بخورم خيلي خم چاق شدم😭

من چی بگم پس؟

تازه دکترم گفت از الان باید هم پیاده رویت رو بیشتر کنی هم کارهای خونتو انجام بده ک لگنت جا باز کنه هفته دیگه معاینه میشم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
همين الانش گاهي حس پشيموني دارم باز دلم نمياد حرفم پس ميگيرم 😒

ن بابا نترس.بستگی ب بچه هم داره.تازه کمک هم داری

نترس عزیزم.من از الان حس میکنم دلم برا بارداریم تنگ میشه.سعی کن از بودن بچت توی وجودت لذت ببری با وجود تمام سختیا.هرچ سخت بگیری سختتر میگذره

باارانم😍نیمه جانم😍خوش اومدی ب زندگیمون😘

اعصاب هم که خدا رو شکر کلا صفر الکی با شوهرم دعوا میکنم جالبه بعدش هم میدونم مقصر خودم بودم میرم بغلش میکنم و گریه میکنم اونم هیچی نمیگه ولی کلا خودم مسگم نه به دعوا هام نه به عذاب وجدان بعدش

من که همش حالت تهوع دارم با دمیترون یکم حالم خوب میشه بعدش ۱۹هفته ام تازه حرکتاشو حس میکنم اونم نمیدونما شاید توهم زدم حس میکنم گه گاهی تو شیکمم هوا بادیه😂

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
من تا24 هفته 5 کیلو االانم ک 28 هفتمه 7 کیلو من خیلی کم غذا میخورم بدویارم شکمم ندارم فقط یه ذره برج ...

نه بیشتر ترشی غذامم خیلی کمه کلیم ویارم سخت بوده و هست تازگی دلم شیرینی میخواد نمیدونم چیکار کنم😓😢

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من بچه اولیم وقتی حامله بودم فقط میخوابیدم یعنی برای ناهار درست کردن هم بیدا ر نمیشدم موقع ناهار یابابام میومد دنبالم یا برام میاوردن تصور کنید 2تا11شب بیدار بودم بقیه اش خواب  بغیر روزایی که دانشگاه بودم برای همین وقتی دنیا اومدخیلی اذیت شدم ولی دومی حتی شبا هم خواب نداشتم از یه طرف شب تاصبح بیدار بودم صبحم بچه مدرسه میرفت بایدبه فکر ناهارو.. تا دم زاییدن هم حالت تهوع و سوزش معده اینقدر سختی کشیدم که نگوووو

ولی وقتی دنیا اومد دیگه به بیخوابی عادت کردم😣😣😣😣😩😩😩

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ