نزدیکای عروسیمه کم کم در حال خریدیم ، دیروز باشوهرم رفتیم خونه مادر شوهرم بگم باورتون نمیشه تمام خریدای عروسی رو که عروسو باید انتخاب میکرد رو خودشون رفتن خریدن جلوم گذاشتن ، حتی لوازم ارایشی خیلی ناراحت شدم سرویس طلامم خودشون انتخاب کرده بودن همه وسیله هامو خریده بودن بدون اطلاع من اصلا به روم نیاوردم حتی به شوهرمم نگفتم که مثلا از کارشون خوشم نیومد یا ناراحت شدم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من باشم همرو ميدم شوهرم ميگم برو اينارو آويزون كن بخودت چون اين آشغالا سليقه من نيستن
وقیح رو دیدی😐😐😐
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
عزیزم سرویس طلای منم خودشون خریدن سر عروسی بهم دادن..رفتن گفتن سرویس کامل ولی دستبند نداشت منکه همونجا تو تالار سرویس بابامو انداختمو مال اونا رو نگاهم ننداختم..پارچه چادری هم بدون من خریدن..من تا الان از هیچکدومشون استفاده نکردم و ندوختم..و گفتم مرسی نمیخوام طبق سلیقه من نیست
خدب چرا وقتی ناراحتی حرف نمیزنی الان سکوتت نشانه رضایته پس تا اخر عمرت بحث نکن حقتو همیشه همون موقع بگیر بعدش بشینی زانو غم بغل کنی و حرص بخوری چه فایده ای داره
سه اصل
هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن
حرمتها شکسته میشود............
هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن
تبدیل به وظیفه میشود..............
هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش
تبدیل به منت میشود
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت