2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این غذا رو خانمای باردار از خودشون دراوردن چون خودشون دوس دارن بخورنم.نوع غذا هیچ ربطی به رشد جنین نداره

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
عزیزم این غذا رو خانمای باردار از خودشون دراوردن چون خودشون دوس دارن بخورنم.نوع غذا هیچ ربطی به رشد ...

جدي؟

مطميني عزيزم؟

اگه اينجوري باشه ك خيلي خوبه چون ب اندازه كافي من دارم ميتركم

💄
عزیزم این غذا رو خانمای باردار از خودشون دراوردن چون خودشون دوس دارن بخورنم.نوع غذا هیچ ربطی به رشد ...

حدیث پیغمبره ک زن باردار ماه اخر غذاش کبابی باشه

حالا شاید نوع کباب رو خانما دلبخواه سفارش بدن ولی اصل حرف درسته 

نوع خوراک تاثیر مستقیم داره بر وزن گیری جنین.

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 
حدیث پیغمبره ک زن باردار ماه اخر غذاش کبابی باشه حالا شاید نوع کباب رو خانما دلبخواه سفارش بدن ولی ...

اره به خاطر زایمان میگن ماه اخر کباب بخورن

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
من این کارو کردم .ماه هشتم هر روز گوشت گوسفندی خوابیده توو پیاز و زعفرون یه تیکه کباب کردم خوردم با ...

بیشتر کدوم قسمت گوسفند رو کباب میکردی؟

بعد اینکه میخوابوندی تو زعفرون مشکلی برات پیش نیومد؟

آخه زعفرون بشدت گرم و قاعده اوره

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 
بیشتر کدوم قسمت گوسفند رو کباب میکردی؟ بعد اینکه میخوابوندی تو زعفرون مشکلی برات پیش نیومد؟ آخه زع ...

فرقی نمیکرد.گوشت بدون استخوان و چربی

عزیزم اینو پیامبر گفتن انجام بدین.دقیقا مه هشت و با زعفران.ماه هشت که دیگه قاعده اور نیس.برا کسایی که زایمان طبیعی هم دارن خوبه زعفرون ماه هشت و نه