2777
2789
عنوان

رفتم تو اتاق دیدم...

990 بازدید | 18 پست

سرشب با شوهرم دلخوری پیش اومد اونم بعد از شام رفت بخوابه.بدون هیچ حرف و نگاهی

منم محل ندادم.الان بخودم گفتم حالا برو پیشش.خسته بوده یه چیزی گفته.الان هی غلت میزنه پا میشه آب میخوره چون تو پیشش نیستی و اینا

رفتم دیدم دخترم اومده کنارش دست همدیگه رو گرفتن  و در نهایت عشق و آرامش خوابیدن😞

تازه متکا بهتره رو که هرشب خودش بهم میداد هم برداشته راحت گذاشته زیر سرش😒

گاهی وقتا از خودم می پرسم من چرا اینجام؟!

این دوتا که بدون من هم خوشبختن

😖😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ حرفیه خب خسته ست صبح میخواد بره سرکار... برو توام بخواب کنارشون... فردا اشتی میکنید...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ماهمه همینیم خوهرجان عشقشون بچهاشونن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

😂😂😂😂ببخشید ولی خندم گرفت

راست میگن دختر هووی مادرشه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

واقعا این فکرو میکنی؟

نی نی سایتیای عزیز.خواهش میکنم..خواهش میکنم...خواهش میکنم....همدیگه رو قضاوت  نکنید.زود قصاوت نکنید.هیچکس جای دیگری نیست تا جای اون تصمیم بگیره و رفتار کنه.با یه متن کوتاه شخصیت طرف رو زیر سوال نبرید.چیزی که مینویسه فقط چیزیه که به شما میگه شما از درون ذهن اون هیییچ اطلاعی ندارید.خواهش میکنم همدیگه رو تخطئه نکنید.لطفا ...لطفا...لطفا..مودب باشید.چون همو نمیبینم دلیل بر گستاخی وبی ادبی نیست.

جا رو واسه هوو ت خالی گذاشتی😂😂😂

اونم پریده جات رو گرفته

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا