2777
2789
عنوان

خیلی احساس تنهایی میکنم و خسته م

417 بازدید | 37 پست

سلام دوستای خوبم.نمیدونم با این حسم چیکار کنم .همیشه احساس تنهایی میکنم از این جهت که رفت و آمدم خیلی کمه با اطرافیان و فقط بیشتر با خوهرام در ارتباطم و نمیدونم اگه اونا نبودن ولقعا چیکار میکردم.و دیگه اینکه همیشه احساس خستگی دارم و سرحال نیستم.همش سر بچه هام و شوهرم غر میزنم.دیگه از خودم خسته شدم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که خواهر داری من اینجا تو شهر خودم غریبم فقط با مادرم، شايد کم خونی داری یا فقر آهن خستگی بخاطر این باشه تو فصل پاییز آدم افسرده تر هم میشه ویتامین دی بخور ماهی یکی 

بنظر شما رفت و آمد نداشتن با اطرافیان چقر میتونه ضرر داشته باشه برامون؟؟

ضرر نداره هیچ خیلی ام سود داره

منم با هیچ احدو ناسی رفت و آمد ندارم، خواهر هم ندارم

فقط مامانم و تمااااام

خیلی آرامش دارم تو زندگیم

رفت و آمد زیاد خونه خراب کنه،دیدم ک میگمممماااا

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

باید بری ورزش💪 عااااالیه خصوصا گروهی

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

بستگی به اطرافیان داره

اگر آدمهایی باشند که باهاشون خوش مبگذره و اوقات خوشی در کنار هم دارید رابطه داشتن خیلی هم خوب هست 

در غیر این صورت نه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

مرتب بیرون برو و با ادمای جدید دوست شو

خودتو به خواهرات وابسته کردی دو بار م بدون اونا بری بیرون شاید سخت باشه ولی یاد میگیری که همیشه نباید اونا باشن و مجبور میشی دوست جدید پیدا کنی