2777
2789

مگه ما مسخره توییم که سر کارمون میزاری؟!شایدم فکر کردی خیلی بانمکی!!!واقعا که بی شخصیتی😒😒😒۱۴صفحه گذشته بعد میگه شوخی کردم😣😣

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نبودم حالا جدی میگفت؟

نه جریان و برعکس تعریف کرده بودهدیشب تاپیک زده جاریم اومده خونم یهویی منم مرغ سوخاری و قرمه و سالاد درست کردم اونوقت اون کادو قندون پنج تومنی داده کاربرا برگشتن گفتن حالا مگه چی دادی کل سفرت پنجا تومنم نمیشده و فلان بعد اسی اومد برعکس تعریف کلش اینه که بیچاره تو دوتا تاپیک فحش خورد😧

عزیزمممم من قضیه رو میدونم ... چه کار با سیاستی کردی... اصلا فکرنمیکردم کارت جواب بده ولی در کمال تع ...

میشه کامل توضیح بدین؟

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

بعضیا منتظر فرصتن تا دهانشون رو به فحش باز کنن

بعضیا هم انگار همزاد پنداری میکنن و یاد مشکلاتیکه با جاریشون دارن میفتن و تا میتونن فحش میدن

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
عاغا جان من تا نی نی یار بیاد جوابتو بده بگو که شوخی میکردی....

قضیه اینه جاریم زنگ زد یه هویی خخودشو برا شام دعوتت کرد و منم خونه خریدم کادو قندون دست دو ایرانی اورد بعد من گفتم تو این گرونی براش قورمه و مرغ پختم کاش حالا که میخاست کادو اینجوری بیاره شام نمیومد دوستان گفتن غذات فوقش پنجا شده و ما سفره یه ملیونی بی توقع میندازیم 

همونا امشب به من فحش میدادن ما مهمون یه هویی املت میدیم سفره جاریت گرون شده و..

نه جریان و برعکس تعریف کرده بودهدیشب تاپیک زده جاریم اومده خونم یهویی منم مرغ سوخاری و قرمه و سالاد ...

طفلی...

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

استارتر منبودم دیشب گفتم سفرت نهایتا پنجاه تومنم بود

اغراق کردم درسته میدونم الان همه چی گرونه و یه توکه پا بری مغازه صدتومن رو خرید میکنی حداقل

کار جاریتم خیلی زشت بود کادوی دست دوم و بی ارزش برات اورده 

کلی هم جاریت فحش خورد ولی درست نیست غذاتو و زحمت و احترامی ک گذاشتی رو با کادوی اون بسنجی

اون بیشعور بوده، تو نبااااااش 

به موقعش تلافی کن مطمئن باش مناسبتای زیادی پیش میاد ک جبران کنی 

منم ببخش 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
حالا خیلی جذاب بود که گذاشتی چهل صفحه بره جلو بعد واقعیتو بگی?همون اول میگفتی دیگه  بعد میگیم ب ...

عزیزم برا پربازدید بودن نبود .. استارتر میخواست بهمون نشون بده چقدر ماها دورو هستیم ... بله ... همینایی که امشب به استارتر فحش میدادن، دیروز طرف جاریشو گرفته بودن و میگفتن مگه چقد غذا درست کردی؟؟؟؟ غذات سرهم 50 نیست.... چه پرتوقعی استارتر .... جاریت بنده خدا مگه همه غذاهارو اون خورد؟؟؟؟؟ و کلللی حرف دیگه ... اما امشب در کمال تعجب داشتن طرف استاترو میگرفتن..

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋