2777
2789
عنوان

یه مِنو خوب میخوام واسه مهمونیم کمک میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه بارم ک حوصله نداشتم 😐😂همین تعداد مهمون بود شوهرم رفت ب تعداد پرسی غذا گرفت ی سیخ جوجه ی سیخ کباب با ماست موسیر و سبزی خوردن پیازو نارنجم گذاشتم توسفره خیلی راحتو بی دردسر شیکم بود همه ام راضی همه چی ام ی بار مصرف ولی ازین ی بار مصرف خوشگلا تهش سفررو باهمه چیش جمع کردن بردن انداختن اشغالی انقدر راحتو خوب بود ک نگو 

آره البته مهمونام کمتر از تو بودن ی دونه هم میشد ولی مرغ کوچیک انتخاب کردم که خیلی هورمون جذب نکرده ...

خوش بحالت.

این وسط اونی که باید همراهیم کنه همش استرس میده بهن.شوهرم مخالفه دو نوع غذا و دسره.دوتا بچه کوجیک دارم میگه تو باید به بچه هات برسی😥

سالاد روسی ترکیبش تخم مرغ سیب زمینی ذرت نخد سبز خیارشور کالباس همه رو باید نگینی تقریبا درشد خورد کنی با سس مایونز و یکم ابلیمو نمک قاطی کنی سسش خیلی زیاد نباشه کمم نباشه با گشنیز و پیاز چه تازه خورد کنی بریزی توش همه رو هم بزن امادس😘

مادر شوهرم همیشه بهم نصیحت میکرد مهمونات اگه بیشتر از هفت هشت نفر شدن از بیرون غذا بگیر و خودت را تو زحمت ننداز

اما شما اگه میخوای خودت درست کنی یکی ازینا را به نظرم درست کنی خوبه یا از بیرون تهیه کنی

۱-فسنجونی که گفتی خیلی خوبه  با کباب کوبیده

۲-یا جوجه کباب با خورش کرفس

۳- ته‌چین مرغ با لازانیا

۳- خورش بادمجان با جوجه کباب

۴- بیف استروگانف با مرغ شکم پر

یا هر ترکیبی ازینا که خودت دوست داری

برای دسر هم همینا که خودت و دوستان گفتن خوبه

سالاد و سوپ

بازم نظر منو میخوای یک مدل درست کن و به خودت زحمت نده عزیزم

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 
مادر شوهرم همیشه بهم نصیحت میکرد مهمونات اگه بیشتر از هفت هشت نفر شدن از بیرون غذا بگیر و خودت را تو ...

دست گلت درد نکنه.بیف استروگانف فقط یک بار درست کردم.همون گوشت رشته ای با خامه ست دیگه درسته؟؟

یعنی واسه مهمونی میشه درستش کرد؟؟

دست گلت درد نکنه.بیف استروگانف فقط یک بار درست کردم.همون گوشت رشته ای با خامه ست دیگه درسته؟؟ یعنی ...

بله عزیزم همونه من قارچ هم میزنم

خیلی اسونه 

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر.