2777
2789

فکر کنم خیلی ها😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننننننن

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

امشب یه حال عجیبیم

دلم از همه چی و از همه کس گرفته

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
اونم تورو دوست داره؟

خودم حس میکنم بهم توجه داره همه همکارامم میگن دوست داره ولی چیزی نمیگه فکرمیکنمم چون پزشکی میخونه دستش بسته اس از اون پسرا نیست که دل دختری رو بازی بده

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
خودم حس میکنم بهم توجه داره همه همکارامم میگن دوست داره ولی چیزی نمیگه فکرمیکنمم چون پزشکی میخونه دس ...

اوکی ولی زیاد وابسته نشو چون اگر یه وقت مث تو بهت حس نداشت بعد اذیت میشی 

اونم تورو دوست داره؟

با همه جدی و بی تفاوته اما با من صحبت کردنی لبخند میزنه هول میشه انگاررفتارام زیرنظر داره ولی جه کنم که هیچی نمیگه

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...