2777
2789

ما چندتا تعداد کندو زنبور و بیست تا دونه مرغ خریدیم و برای سرگرمی گذاشتیم سر زمین بابام اینا، شوهرم اوقا بیکاریش به اونا میرسه، توی این یک ماه اخیر، دو سه تا کندوش ضعیف شد مجبور شد جمع کنه، دو سه تا از مرغامون هم مردن، امروز شوهرم رفت در منبع آبو بازکنه ببینه چقدر آب داره ،با موبایلش نور انداخت یهو موبایلش از دستش افتاد تو منبع، الان برده تعمیرات موبایل خدا کنه نسوخته باشه چون روشن نمیشه😔😔😔😔من و شوهرم آدمایی هستیم که همیشه هرروز صدقه میدیم، هروقت در توانم باشه مرغ قربونی میکنم می دم به فقیر، شوهرم ببینه یکی مشکل مالی داره دستشو میگیره، هرچند خودمون مستاجریم و قسط داریم، ولی نمیدونم چرا همه اش ضرر میکنیم، همه اش حس میکنم یه جای زندگیم مشکل داره که خدا با ما اینطوری میکنه، مامانم میگه شاید اتفاق بدتری میخواست بیافته، کلا هروقت ما یه مدت خوشحالیم  و همه چی خوبه، یهو یه چیزی پیش میاد حالمون گرفته میشه😔😔😔

عزیزم کاش همه چی مالی باشه . من تو دوسال هم مادرمو ازدست دادم هم پدرمو هم جنین ۶ماهمو تو شکمم . هم خانواده شوهرم قطع رابطه کردن هم شوهرم خیانت کرد :.... ولی باز زنده موندم 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقه میوفته عزیزم‌.من جمعه پیش .با گوشی فروش دعوام شد رفتم اصنافشون.به زور با ۳۰۰تومن ضرر باقی پولمو گرفتم درحالی که گوشی که داده بود مشکل سخت افرازی داشت.مشکل خودشون بود اما مسر بودهمون رو بده بهم.بعد غروب داداشم به شوهرم گفت بیا ضامن من شوهرمم بهش گفت تو چرا ضامن نشدی اونم باهامون قهر کرد.شبم به لج شوهرم رفتیم‌گوشی خریدیم ۲تومن ۱ساعت بعد پیشمون شدم تا برج ۱۱هم چک دارم باید پاس کنم.

آره دکتر میگه سزارینت ۴میلیون هزینشه هر لحظه ممکنه مجبور شی انجام بدی شوهرم ته تهش ۴۰۰هزارتومن پول داره هیچ کس هم نداریم ازش پول قرض کنیم تازه این ۴۰۰هزینه زندگیمون تا آخر این ماهه یعنی اونم بدیم صفر میشه پول واسه زندگی تا آخر ماه نداریم مغزم داره میترکه از بس اعصابم خورده نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم طلا هم ندارم بفروشم نمیشه به بچه گفت نیا چون پول نداریم کاش تا صبح زنده نباشم چون هیچ راهی نیست که پول جور شه 

اتفاقه میوفته عزیزم‌.من جمعه پیش .با گوشی فروش دعوام شد رفتم اصنافشون.به زور با ۳۰۰تومن ضرر باقی پول ...

واقعا چرا اینطوری میشه، از صبحش معلومه اون روز، روزه تو نیست😕

واقعا چرا اینطوری میشه، از صبحش معلومه اون روز، روزه تو نیست😕

الانم بخدا داداشم قهرهه همش میگه ادم منت غریبه رو بکشه منت داماد نکشه درحالی که حق باشوهرمه.اگه داداشم ضامنت مارومیکرد ما۵میلیون اضافه نمیدادیم به ماشین.ما درخواست دادنی ۴۰میلیون شد.داداشم الافمون کرد نیومد تا ضامن جایگزین پیدا کنیم ۴۵خریدیم.

بیمه ندارین.

بیمه داریم دکتر معرفی نامه به بیمارستان نمیده میگه خودتون باید پولو کامل بدین بعد از این ور اونور رسید بگیرین بدین بیمه تا بعدا پولتونو یه مقدارشو بده التماسش کردم معرفی نامه بده پول نداریم نداد چقدر این دکترایه بی وجدان جامعمون پست شدن ایشالا زلزله بیاد من بمیرم که دیگه تو این مملکت بچه دار نشم مثل الان دارم زجرکش میشم غلط کردم هزار بار که بچه دار شدم  

یعنی هر کی گفت بچه برکت میاره روزیشو خودش میاره واقعا چرت گفته جز هزینه و بدبختی و زجر از اول بارداریم چیزی ندیدم اینم الانم که آرزوی مرگ دارم واسه خودم

آره دکتر میگه سزارینت ۴میلیون هزینشه هر لحظه ممکنه مجبور شی انجام بدی شوهرم ته تهش ۴۰۰هزارتومن پول د ...

😞😞😞ناراحت شدم، اگه بدونی ما هم با چه زحمتی پول درمیاریم،بعد همینجور ضرر میکنیم، گوشی شوهرم الان تو بازار ۲ میلیون و دویست قیمتشه، اون موقع ۶۰۰ خریده بود، الان دیگه چه گوشی میتونه بخره، اشغالش شده هشتصد تومن، دیگه هیچی نمیشه خرید، یکم جمع کردیم رفتیم خونه بخریم یهو خونه قیمتش سه برابر شد، ماشینم نخریدیم، اونم دو سه برابر شد

😞😞😞ناراحت شدم، اگه بدونی ما هم با چه زحمتی پول درمیاریم،بعد همینجور ضرر میکنیم، گوشی شوهرم الان ت ...

اگه میخای در حقم دعا کنی آرزوی مرگ خودمو بچه تو شکمو بکن تا صبح نمونیم خاک بر سر این وطن من خاک بر سر من که اینجا به دنیا اومدم جز زجر چیزی ندیدم

بیمه داریم دکتر معرفی نامه به بیمارستان نمیده میگه خودتون باید پولو کامل بدین بعد از این ور اونور رس ...

خدانکنه .ایشالله درست میشه باحرص خوردن فقط این دوران رو واسه خودت تلخ میکنی.