ما چندتا تعداد کندو زنبور و بیست تا دونه مرغ خریدیم و برای سرگرمی گذاشتیم سر زمین بابام اینا، شوهرم اوقا بیکاریش به اونا میرسه، توی این یک ماه اخیر، دو سه تا کندوش ضعیف شد مجبور شد جمع کنه، دو سه تا از مرغامون هم مردن، امروز شوهرم رفت در منبع آبو بازکنه ببینه چقدر آب داره ،با موبایلش نور انداخت یهو موبایلش از دستش افتاد تو منبع، الان برده تعمیرات موبایل خدا کنه نسوخته باشه چون روشن نمیشه😔😔😔😔من و شوهرم آدمایی هستیم که همیشه هرروز صدقه میدیم، هروقت در توانم باشه مرغ قربونی میکنم می دم به فقیر، شوهرم ببینه یکی مشکل مالی داره دستشو میگیره، هرچند خودمون مستاجریم و قسط داریم، ولی نمیدونم چرا همه اش ضرر میکنیم، همه اش حس میکنم یه جای زندگیم مشکل داره که خدا با ما اینطوری میکنه، مامانم میگه شاید اتفاق بدتری میخواست بیافته، کلا هروقت ما یه مدت خوشحالیم و همه چی خوبه، یهو یه چیزی پیش میاد حالمون گرفته میشه😔😔😔
باید چکار کنم یه سبکی تو زندگیم بیافته؟احساس میکنم یه کاری کردیم خدا از ما ناراحته😞
خدا؟خدا با ظالماس تو نمیدونی اینو اگه غیر این بود الان من تو این منجلاب نبودم کل عمرمون خدا خدا میکنیم نماز و روزه و هر چی از دین حالیمونه رعایت میکنیم همش امید الکی میدیم به خودمون خدا هست خدا کمک میکنه ولی برعکسه هر کی هیچ کدوم از اینکارارو نمیکنه خدا پشتشه پشت هم شادی تو زندگیشه خاک بر سر من
من چی بگم .زایمان زود رس و تصادف همسرم با موتوری شب بیمارستان امدن ومنجر به فوت موتوری وصبح زایمان دوباره همسرم با ماشین برادرش تصادف گرد ومقصر بود وبیمه کامل نبود ماشینمون والان چندین ساله که به بچم کسی محبت نمی کنه وبد قدم می دوننش ..واضح نمی گن ولی از رفتارشون مشخصه.
پس برو خدا شکر کن چند مرغ قیمتی ندارن حرصشونم دیگه نخور
اره ولی وقتی کلی بهشون برسیو کلی هزینه کنی و الکی بمیرن آدم دلش میسوزه، شوهره من شغل دولتی نداره، طراحه، دوماهه حقوق نگرفته، از جیب میخوریم، مرغارو گرفته بود با چندتا کندو که مثلا تخم مرغ محلی رو بفروشه یه کمک خرجی بشه، عسل بفروشه که کمک خرج بشه، ولی الان همه اش شده هزینه و ضرر
از صبح دارم از شدت گریه هق هق میکنم دارم میمیرم از ناراحتی از گریه حتی غذا هم نتونستم بخورم حالم اصل ...
توکلت به خدا باشه ...وقتی اورزژانسی بری بیمارستان بستری می کنند.مخصوصا بیمارستان دولتی .اگه بیمه ی تامین اجتماعی هستی بیمارستان های مخصوص داره که فقط دفترچه رو می دی وهیچ هزینه لی نداره