2777
2789
عنوان

شده چندتا اتفاق بد با هم براتون بی افته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
اگه میخای در حقم دعا کنی آرزوی مرگ خودمو بچه تو شکمو بکن تا صبح نمونیم خاک بر سر این وطن من خاک بر س ...

تورو خدا اینطوری نگو، این روزا میگذره ، این همه زحمت کشیدی بچه رو نگهداشتی حالا میگی بمیرین؟طبیعی نمیتونی زایمان کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چکار کنم یه سبکی تو زندگیم بیافته؟احساس میکنم یه کاری کردیم خدا از ما ناراحته😞

خدا؟خدا با ظالماس تو نمیدونی اینو اگه غیر این بود الان من تو این منجلاب نبودم کل عمرمون خدا خدا میکنیم نماز و روزه و هر چی از دین حالیمونه رعایت میکنیم همش امید الکی میدیم به خودمون خدا هست خدا کمک میکنه ولی برعکسه هر کی هیچ کدوم از اینکارارو نمیکنه خدا پشتشه پشت هم شادی تو زندگیشه خاک بر سر من

من چی بگم .زایمان زود رس و تصادف همسرم با موتوری شب بیمارستان امدن ومنجر به فوت موتوری وصبح زایمان دوباره همسرم با ماشین برادرش تصادف گرد ومقصر بود وبیمه کامل نبود ماشینمون  والان  چندین ساله که به بچم کسی محبت نمی کنه وبد قدم می دوننش ..واضح نمی گن ولی از رفتارشون مشخصه.

تورو خدا اینطوری نگو، این روزا میگذره ، این همه زحمت کشیدی بچه رو نگهداشتی حالا میگی بمیرین؟طبیعی نم ...

طبیعی؟از خدامه حتی اگه زیر دردش بمیرم ولی دکتر میگه سزارین چه خاکی تو سرم بریزم!!!

پس برو خدا شکر کن چند مرغ قیمتی ندارن حرصشونم دیگه نخور

اره ولی وقتی کلی بهشون برسیو کلی هزینه کنی و الکی بمیرن آدم دلش میسوزه، شوهره من شغل دولتی نداره، طراحه، دوماهه حقوق نگرفته، از جیب میخوریم، مرغارو گرفته بود با چندتا کندو که مثلا تخم مرغ محلی رو بفروشه یه کمک خرجی بشه، عسل بفروشه که کمک خرج بشه، ولی الان همه اش شده هزینه و ضرر

من چی بگم .زایمان زود رس و تصادف همسرم با موتوری شب بیمارستان امدن ومنجر به فوت موتوری وصبح زایمان د ...

الهی ، طفل معصوم😭😭😭😭خدایا من خیلی ناشکرم غلط کردم😭😭

خدانکنه .ایشالله درست میشه باحرص خوردن فقط این دوران رو واسه خودت تلخ میکنی.

از صبح دارم از شدت گریه هق هق میکنم دارم میمیرم از ناراحتی از گریه حتی غذا هم نتونستم بخورم حالم اصلا خوب نیست چیکار کنم؟از کجا جورش کنم؟ندارم آقا ندارم پس مردنم بهتره دلم داره منفجر میشه مغزم دیگه نمیکشه

از صبح دارم از شدت گریه هق هق میکنم دارم میمیرم از ناراحتی از گریه حتی غذا هم نتونستم بخورم حالم اصل ...

توکلت به خدا باشه ...وقتی اورزژانسی بری بیمارستان بستری می کنند.مخصوصا بیمارستان دولتی .اگه بیمه ی تامین اجتماعی هستی بیمارستان های مخصوص داره که فقط دفترچه رو می دی وهیچ هزینه لی نداره