2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو تو رو خودا من دختر ام ۵ سالشه همیشه شب ادراری داشته😣😣😣

دکتر گفت تا سن مدرسه خوب میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

مامان منم میگه تواصلا ازپوشکم گرفته بودمت یکبارم تورختخواب جیش نکردی ولی عوضش داداشام تا9سالگی دستشویی میکردن توجاشون

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی    

من دخترم پنج سالشه شب ادراری بعضی وقتاداره ولی درطول روز خودشو خیس میکنه بعدمیره دستشوی از دوسالگی هرچه تلاش کردم خوب نمیشه چندین بار دکتربردم آزمایش و..داده خوب نشده خستم کرده دیگه

چیکارمیکنیش پوشکش میکنی؟؟ 

نه دق میکنه پوشک کنم

پلاستیک ضخیم زیر تشک اش میندازم اندازه قالیچه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
به خدا ساعت رو میزارم رو هردو ساعت یک بار بلند میشم بعضی وقتها خودش رو خیس کرده 

شبا مایعات بهش نده 

بعدم قبل خواب ببرش دستشویی هر دوساعت هم پاشوازخواب ببرش دستشویی 

یه قطره ای هس میریزی دوقطره تودماغش شب دیگه جیش نمیکنه دکتربگو بنویسه

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی    
شبا مایعات بهش نده  بعدم قبل خواب ببرش دستشویی هر دوساعت هم پاشوازخواب ببرش دستشویی  یه ...

دکتر اون قطره روداد اصلا هیچ تغییری نکرد ساعت رو هم امتحان کردم بعضی وقتها تا دو ساعت بعدی دوباره خودش رو خیس میکنه

من پوشکش میکردم شبها از وقتی گرون شده از تابستون دیگه پوشکش نکردم ولی دیگه کلافه شدم به خدا

یه سری بچه هاا اینجورین تا بزرگ تر شن من یکی از دوستان تا سال دوم راهنمایی جاشو خیس میکرد بزرگتر شد خوب شد 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )