2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی همگی تشریف بیارید

125 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، من دو تا سوال دارم ممنون میشم هر کدوم که اطلاع داشتید راهنمایی کنید خیلی برام مهم

1 ) آرایشگاه خیلی خوب برا شنیون ومیکاپ کجاست؟( از لوازم خوب استفاده کنه و تمیز و شیک آرایش کنه )

2 )رستوران خوب که هم محیطش تمیز خانوادگی باشه وهم غذاهاش باکیفیت باشه کجاست؟ کسی رستوران تیمچه رو میشناسه؟ اگه اره ،چطوره؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که جواب دادی عزیزم ، شما کار میکاپشون رو دیدید؟

بله من انجام دادم و اینجا عکسشو گذاشتم و همه تعریف کردن ک گفتن عالیه هم‌میکاپ هم شینیون البته من رنج ۲۰۰ شو رفتم و لنزم گذاشت ۵۰ تومن شینیونش ک دیگه نگو عالی زوری بازش کردم

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
بله من انجام دادم و اینجا عکسشو گذاشتم و همه تعریف کردن ک گفتن عالیه هم‌میکاپ هم شینیون البته من رنج ...

میشه  عکس شینیون رو اگه براتون مقدوره بفرستید 

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
میشه  عکس شینیون رو اگه براتون مقدوره بفرستید

ندارم اگ عجله نداری درخواست دوستی بده ب خواهرم‌بگم بفرسه تا فرساد برات شخصی بفرسم

قد ۱۵۹...وزن ۵۶ و ۵۰۰ گرم وزن هدف ۵۲😍 تشویققق..من میتونم آ ماشاالله آ باریک الله الی سقلی بودم😍
مرسی عزیزم ،خیلی لطف میکنید،چجوری درخواست بدم؟

من درخواست دادم قبول کن