2777
2789

کسی خودش یا اشنایاش انجام داده نتیجه رو دیده؟

اندوه که از حد بگذرد.....جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مزمن....دیگر مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باعث کشیده شدن چشم و ابرو میشه....خوش حالت میشه چشم افتادگی پلک رو برطرف میکنه

رایسا اطلاع داری منم میخوام انجام بدم ولی نمیدونم هایفو خوبه یا نخ من ابروهام و پلکم افتادگی نداره فقط دوس دارم یذره خوش حالت بشه

اندوه که از حد بگذرد.....جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مزمن....دیگر مهم نیست

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

پلاسماجت در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :

بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان

رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

سلام من شیراز کلینیک پر هایفو انجام دادم. واقعا واقعا عاللی هست. هر کسی هم فرستادم راضی راضی بوده. خانم عباسی هم دستگاهشون خیلی عالیه و اصل هست هم تکنیک کارشون بی نظیره. قیمتم که عااالی. دستگاهش سه بعدی و آمریکایی هست. بعد ها که صورتم نتیجه عالی گرفته فهمیدم راست گفتن.

اینم شمارشون کلینیک پر شیراز خانم عباسی

۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶