2777
2789
نمیدونین چقدر بی بی چک مثبت میبینم حسرت میخورم  فقط میگم ایکاش قرص خوردنام تموم بشه  مبا ...

واااای نانا اگه بدونی قرص ک میخوردم اشک میریختم باورت نمیشه. کلا امیدمو از دست داده بودم اما امروز ب معجزه خدا ایمان اوردم شک نکن بهش شککککک نکن من با فولیکول ده مثبت شد. منم واست دعا میکمم ان شاالله ک حتما میشه خدا کارش درسته

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص خاصي هم خوردي دوستم؟

من روزی سه تا متفورمین میخوردم هرکاری کردم بهم کلومیفن و لتروزول نداد

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
دکترت خوبه ؟ الکی پیش این دکترای الکی نرو  یه دکتر قهار پیدا کن

این کارت رو یه دکتر که شوهرم رفته بود پیشش داد گفت خانمت رو ببر اینجا. دکتری که شوهرم رفته بود عالی بود تو کارتش نوشته دومین رتبه اورولوژی تو اروپا. فکر کنم چنین دکتری یه دکتر خوبم معرفی میکنه . پول ویزیتشم گرونه نمیدونم هیچ وقت گرونی نشانه خوب بودن نیست ولی میرم اگه بعد چندماه نتیجه نگیرم یا حرفاش شاخ دار باشه عوض میکنم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
[QUOTE=75479878]من چهار ماه تنبلی داشتم. واست صلوات فرستادم عزیزم ان شاالله دامنت سبز میشه بزودی😍😍 ...

ان شاالله خدا میده. من هرکی تاپیک بی بی چک میزد اشک میریختم چون دکتر ناامیدم کرده بود اما خدا وقتی بخواد میشه. حتما بزودی دامنت سبز میشه دوستم

من روزی سه تا متفورمین میخوردم هرکاری کردم بهم کلومیفن و لتروزول نداد

من روزی ۲دوتا میخورم تازگیا شروع کردم 

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
جدی اوه چ گرون منکه پول ندارم همچین قرص گرونی بگیرم ...بعدشم ه اقدام نیس بخوره فایدش چیه ..من الان ب ...

الان برو ازمایش قبل بارداری بدی ببین مشکلی نداری اگه داری رفع کن نذار بمونه به عیب بیفته زیر نظر دکتر جلوگیری کن. والا ما هم نداریم به سختی جور کردیم این پولا رو الان به خاطر این خرج ها از خیلی از خواسته ها توقعاتم مجبورم بزنم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بالاخره نفس بابایی رفت تودل مامانی.مبارکه مامانی

الهییییییی. بخدا اگه بدونی بچه ک میدیدم اشک میریختم😢

من روزی ۲دوتا میخورم تازگیا شروع کردم 

خیلی خوبه نانا حتما جواب میده

الان برو ازمایش قبل بارداری بدی ببین مشکلی نداری اگه داری رفع کن نذار بمونه به عیب بیفته زیر نظر دکت ...

ایشاالله به امیدخدا زود زود نینی بیا تو دلت 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی