2777
2789
سلام تبریک میگم منم ذخیره تخمدانم زیر یک بود دکتر گفته بود ای یو ای اما من ماه اول باردار شدم دیروز ...

عزیییزم مبارکت باشه. خدا رو شکر واقعا😍😍

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
من سه روز مونده به موندم بی بی چک زدم خط کمرنگ انداخت زود،امیدوار باشم یعنی؟

اره دیگه خودش خیلیه. بنظرم مثبته عزیزم. بزر ی روز ک گذشت از موعدت بی بی بزار ان شاالله بیای با خبر مثبت بودنش خوشحالمون کنی

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ینی اوج عظمت خدا....من دوتا 22 'داشتم. ....آمپولhcg هم زدم ببینم خدا چی میخاد

اره واقعا کاملا ناامید شده بودم اما خدا بزرگه واقعا. واست دعا میکنم ان شاالله این ماه جواب میگیری عزیزم❤

دوستم براي منم خيلي دعا كن بازم مبارك باشه

حتما عزیزم ان شاالله ب حق فاطمه زهرا دامن شما و بقیه منتظرا بزودی سبز بشه عزیزم

علائم اولیت چی بود ؟ من زیر دو دو طرف بغلم درد میکنه میزنه به دستان .. زیر دلم و کمرم وحشتناک درد می ...

ببین من سردرد شدید از هفدهم پریودم داشتم. زیر دلم کمرم درد میکرد شدید. گلاب بروت یبوست شده بودم. سینه ها خیلی درد میکرد. اما یچیزی ک مشکوکم کرد روز قبل موعدم قرمه سبزی میخوردم جات خالی حالم بد شد یهویی ازش بدم اومد. مامانم گفت من سربچع اولم از قرمه سبزی بدم میومد. این بیشتر مشکوکم کرد اما بازم پنج روز صبر کردم و بعد بی بی زدم. ان شاالله ک شما هم بزودی دامنت سبز میشه عزیزم. فقط بیخیال باش. من این ماه بشدت بیخیال شده بودم

مال منم امروز مثبت شد هنوز باورم نشده رفتم آز دادم 

مبارکه عزیزم. ان شاالله بارداری خوبی رو پشت سر بزاری و نی نی تو بسلامتی بغل بگیری

عزیزم من داشتم دارو مصرف میکردم. روزی سه تا متفورمین خارجی میخوردم. اما از همه اینا گذشته چله یاسین رو فراموش نکن. چله حدیث کسا چله زیارت عاشورا. من اینارو نذرکردم. ان شاالله جواب میگیری فداتشم. نگران نباش فقط چیزای گرم بخور و داروهاتو مرتب مصرف کن. موقع اقدامم تا صبح بخواب از جات پاشنو. ی شب درمیونم از دهم پریود تا ۲۱ ام اقدام کن. حتما جواب میگیری ان شاالله ب حق فاطمه زهرا. قربونش برم خیلی حاجت میده. یچیزی نذر فاطمه زهرا کن. من به چهار نفر گفتم. همشون باردار شدن اخریشونم پریشب بی بی چکش مثبت شد. ان شاالله میای منو ریپلای میکنی با بی بی چک مثبت😍😍😍