2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاتنه ش قشنگه دامنشوندوس

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
نه اون عکس اول لباسیه که میخوام بپوشم،خوبه؟

خوبه 

منتهي جاي كار داره انگار رفتي پررو كرد عكس گرفتي

بايد يكمي بعضي جاهاش درست بشه هم قسمت بالاتنه هم پايين دامن

دامنش هم زيادي بلند هست ب نسبت پارچه ك اصلا لخت نيست اگه يكمي كوتاهتر بشه بهتر هست 

با كفش پاشنه بلند پوشيدي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خوبه  منتهي جاي كار داره انگار رفتي پررو كرد عكس گرفتي بايد يكمي بعضي جاهاش درست بشه هم قسمت ...

نه خب، با کفش بپوشم قدش درست میشه و با لباس زیر مناسب!!

دقیقا الان تو خونه پرو کردم عکس گرفتم 😁

نه خب، با کفش بپوشم قدش درست میشه و با لباس زیر مناسب!! دقیقا الان تو خونه پرو کردم عکس گرفتم 😁

ماشالا قدت چقدر هست؟

خب پس همين خوبه

روي مدل و رنگ مو هزينه كن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم