2777
2789

بخدا دارم گریه میکنم آخه چش شده چرا اینجوری میکنه کوچکترین کاری کنم که دوست نداشنه باشه منو چنگ میزنه سیلی میزنه منم کلی میزنمش😭😭😭بخدا خسته شدم اعصابم خورده مشاورم حالیش نمیشه ببرمش که 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خشنه؟؟کم خونی نداره؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
همیشه خشنه؟؟کم خونی نداره؟

چرا یه مقدار داره ولی هیچ جوری شربت آهن نمیخوره هیچ دارویی نمیخوره یه هفته س مریضه با شیاف تبشو پایین میارم هیچ دارویی لب نمیزنه بخوره هم استفراغ میزنه

چیکارشون کنیم😭😭دیگه خسته شدم بخدا دیگه نمیخوامش چه گهی خوردم بچه آوردم😭

اه بخدا همين الان هم داره گريه ميکنه نميدونم چيکارش کنم همش بهونه ميگيره جيغ ميکشه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
هر وقت میزنه محکم و جدی دستشو بگیر و بگو حق نداری بزنی 

نمیفهمه دوباره تکرار میکنه اصلا کاری میکنه تا سرحد جنون میرسم خودمو میزنم😭

ای بابا😯

ولی شمام سعی کنید اون میزنه شما نزنینش اینطوری ک بچه خشن تر و پرخاشگر تر میشه.باهاش حرف بزن درسته خوب نمیفهمه ولی بگو مامانو زدی گربه کن الکی  از این حرفا باباش بهش بگه مامانتو ناز کن نزن  

❤❤🌙🌸
همش تقصیر شوهرمه لوسش کرده آره تقریبا بااون اینجوری نمیکنه فقط بامن دشمنه😭

برادرزاده منم  دو سالگی خیلی وحشی بود. از بس باباش لوسش کرده. حتی بچه بیشتر بزرگترارو میزد. الان یخورده بزرگتر شده سه سالشه،آرومتر شده. دیگه نمیزنه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

وا..یعنی چی غیضیه؟! خب معلومه وقتی مادرش انقدر پرخاشگره و بچه رو میزنه ..از بچه چه انتظاری میشه داشت..‌بچه الگوی شماست و از همه مهمتر تو سن لج بازی و استقلاله..باید حواسشو پرت کنین باهاش کنار بیاین...بجه دوساله چی میفهمه بهش میگین لوس..انگ نزنین بهش..

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)