2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢😢😢😢

164 بازدید | 12 پست

بچه ها برادر زاده ام سرما خورده بود الان عطسه و ابریزش گلو درد و ایناش خوب شده تبم نداره ولی سرفه میکنه اونم همراه خلط نگرانشم دوس دارم زود خوب شه کمک میکنین😟😟😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی خلط هاش کنده میشه ک خیلی خوبه یعنی داره ریه هاش پاک میشه این نشونه ی خوبیه.

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
ممنون عزیزم ینی جوشنده اره

نه عزیزم آب که جوش اومد بریزین رو شون درشم بذارین لعاب انداخت بدین .نشاسته هم با آبسرد وشیر بذارین بپزه هی هم بزنین تا یه حدودی بپزه بدین بخوره خواستیم شیرین باشه شکرم بریزین

زن داداشم نمیذاره امپول بزنه😑

ای ای عین این مادربزرگا 

چقدر بدم میاد 

خوب سینه بچه چرک داره ک اینجوری خلط دار سرفه میکنه😠😠😠😠 شربت خشک کن بگیر بده و نشاسته 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
ای ای عین این مادربزرگا  چقدر بدم میاد  خوب سینه بچه چرک داره ک اینجوری خلط دار سرفه میک ...

شربت چرک خشک کن مناسب بچه ها خوبش کدومه ازیترو داده بیفایده بوده😬😬