2777
2789

خانما من جمعه صبح رفتم دسشويي گلاب به روتون يه لك صورتي مايل به قرمز ديدم بعد لك قهوه اي خيلي كمرنگ شد شنبه دوباره لك قهوه اي كمرنگ داشتم امروز لك كرمي شده ترشح زياد دارم زنگ زدم دكترم منشي گفت بايد بياي معاينه بشي من چند روز پيش رفتم الان بازم برم؟؟دوباره بايد ويزيت بدم اخه😞😞

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی معاینه شده بودی شاید لک به خاطر همون بوده

نه پنجشنبه رفتم پيش دكتر معاينه نكرد حتي سونو گرافي هم نكرد گفت زود نوبت زد ٢٠آذر برم سونو

اها پس خیلی استراحت کن درحددستشویی رفتن تابری دکتز

ديروزم ترشي اينا درست كردم الانم دوساعته مرغ شستم واسه شبم مهمون دارم نزديكاي صبح كمرم خيلي دردميكرد

به نطر من طبیعیه ...اگ لک زیاد باشه خطر داره..صبر کن ببین بازم لک میبینی...کار سنگینم نکن

نه زياد نيست همون روز صبح كه لك صورتي ديدم بعدش قهواي شد الانم سفيد كرمي

نه زياد نيست همون روز صبح كه لك صورتي ديدم بعدش قهواي شد الانم سفيد كرمي

پس نگران نباش...چون ماه اول طبیعیه...ولی کار سنگین نکن...نباید انقد کار میکردی دیروزو امروز...بگو شوهرت بیاد کمکت