2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من شوهرم ی صد میلیونی داد ب یکی از دوستاش ک مثلا باهاش کار کنه و بعد سودش نصف نصف  حالا چ ...

البته ی خونه ی پدری در رشت داشت ک نمیدونم رفت دفتر خونه در قبال این پوله وکالت داد ب شوهرم 

ی برگه ی دست نوبسم بین خودشون نوشتن حالا با اینا میشه کاری کرد؟

شوهر دوستم معتاده باباش باهاش بحثش شده وپسرشو انداخته کمپ حالا هم یه پا واستاده به دوستم وخونوادش میگه اگه طلاق دخترتون بدون مهریه نگیرید مرد نیستید آیا دوستم میتونه بره بخاطر این حرفاشون ازشون شکایت کنه یا اینکه شوهرشو از کمپ بیرون بیاره؟

منم یک سوال دارم.اگه کسی شوهرش فوت کنه بچه هم نداشته باشه بعدمرگ شوهرش از خونه وماشین چقدبه زن میرسه؟اگه خانمه بگه مهریم میخوام مهریه خانم سکه باشه میشه وراث خونه وماشین بفروشن  مهریه خانم بدن یانه؟

دوست عزیز اگه کمپ اجباری باشه هم نمیتونه باباش بزور اونجا نگهش داره چون شوهرش معتاده نا بالغ که نیست. این حرفها هم برای تحریک خانواده دوستتونه که بدون مهریه طلاق بگیره ونباید بها داد به خاطر حرف هم نمیتونید شکایت کنید مگر اینکه الفاظی رو نسبت داده باشن مثل زنا و ...که حکم زندان یا شلاق داره اگر استشاهد جمع کنن

سلام برا آزمون وکالت چقد تو روز خوندی منابع چی بود 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
منم یک سوال دارم.اگه کسی شوهرش فوت کنه بچه هم نداشته باشه بعدمرگ شوهرش از خونه وماشین چقدبه زن میرسه ...

بله عزیزم در زمان انحصار وراثت مهریه بعد از پرداخت بدهی شخص فوت شده الویت داره اگر شخص فوت شده پدر و مادر داشته باشه طبق فرمول ارث زن میتونه 1/3یا 1/4باشه بسته به میزان ورثه

سلام برا آزمون وکالت چقد تو روز خوندی منابع چی بود 

عزیزم منابع تمام حقوق مدنی 1تا8 ایین دادرسی کیفری و مدنی تمامش حقوق  تجارت

و چندتا درس دیگه که ممکنه با کمی تغییر باشه که تو سایت کانونذبروزرسانیش موجوده من حافظه خوبی دارم خیلی نخوندم ولی الان مشغول بکار نیستم

یک مادر یک خواهر یک برادر/من شنیدم میگن یک هشتم به زن میرسه؟

این1/8 در صورتی که فرزند داشته باشه ولی فرمول ارث کمی پیچیدست یعنی الان که پدر ندارن باز هم شرایط فرق میکنه و مطمعنن 1/8نیست