2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم کی وقتشه

167 بازدید | 10 پست

مامانای گل من یه سوال دارم ک حسابی به نظراتتون نیاز دارم ، چطوری بفهمم کی وقت بچه دار شدنه ؟ من چهار ساله ازدواج کردم ولی واقعا نمیدونم چه نشونه هایی هست که بفهمم امادگی مادر شدن دارم یا همسرم امادگی پدر شدن داره ،هم خودم و هم همسری بچه دوست داریم ولی همش میترسم بعدش پشیمون شم که زود بوده چون مسوولیت سنگینیه و بنظرم بزرگترین اقدام زندگیه ، من 24 سالمه ، و لطفا مامانا بگید که از زمان اقدام تا بارداریشون چقدر طول کشیده برای بچه اول ؟

شش سال طول کشیده  نیومده هنوز

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خودم بعده هفت ماه حامله شدم .خیلی سریع اتفاق افتاد.اونم مادر شوهرم متو ترسوند.گفت اگه جلوگیری کنین شاید بچه دار نشید .شما هم توکل به خدا کن و بیار سختی و مشکلات همیشه هست.اگر خواست خدا باشه که بچه دار میشی

لاحول ولا قوه الا بالله

عزیزم اول خوب تفریحاتتون رو بکنید کم و کسری های زندگیت رو برطرف کن بعد اقدام کن.مثلا اگه مستلجری یا ماشین ندارید صبرکنی بهتره.حتما قبلش خودتو چکاب کن.بشین فکر کن ببین میتونی نفر سوم رو بین خودت و همسرت قبول کنی?میتونی تربیتش کنی بزرگش کنی?اینا به حرف آسونه اما سخته خیلی .ازهمسرت بپرس ببین دوس داره سه نغربشید یا نه?ببین شوهرت به حرفت هست اخلاقش خوبه اهل زندگی و شرایط سخت هست میتونه ازخرج بچه دربیاد یانه?خودت اصن.میتونی تحمل کنی یا هنوز دلت میخواد دونفری باشبد

هیچی  

عزیزم مهم ترین اقدام زندگی ازدواج اگر ازدواج موفق و خوبی داشتی باشی از همون اولش بچه دار بشی بهتره....من با اینکه از ازدواجم راضی بودم اشتباه بزرگی کردم پنج سال بارداریمو به تاخیر انداختم الان دخترم ۱۸ ماهشه..کاش زودتر باردار میشدم اولیو دومین بچمم الان یه ماهشه....