2777
2789
عنوان

مامانا همچنان دودلم

117 بازدید | 10 پست

مامانای باتجربه برای سزارین بیهوشی رو پیشنهاد میدید یا بی حسی از کمر؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
بیهوشی
7
36%
بی حسی از کمر
12
63%
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حسی . چون بچه ک بدنیا میاد میبینش .خیلی کیف داره .صدای گریه اولش یادت میمونه .واینکه من بشخصه از بیهوش شدن واهمه دارم ‌و میگن عوارضش زیاده

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بی حسی....وقتی هم میان شکمتو فسار میدن بی حسیو چیزی نمیفهمی...من دوتا سزارین شدم با بی حسی....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وقتی بیهوشی یدفعه ک ب هوش بیای درد شدید داری و یدفعه با بچه مواجه میشی .اما من بیحسی بودم کم کم دردم شروع شد و برام قابل تحملتر بود تا اونا ک بیهوش بودن .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

الان اکثرا بیحسی از کمره با دکترت مشورت کن دکتر من بیحسی از کمرو پیشنهاد داد برای زایمان اولم هم که سز اورژانسی شدم توی بیمارستان فقط بیحسی از کمر انجام میدادن از منم سوال نپرسیدن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !