ممکنه بگی طرز استفادشو؟؟؟ من شنیدم همون لحظع فقط تنگ می کنه و داخل واژن پر از دونه های سفید خور مازو ...
پودر شو به اندازه سر چایی خوری با اب پماد درست کن بزن قدرتش خیلیه چسبندگیش تا چندبار دست شویی نری خودتو نشوری همون جوری میمونه .بعدشم عزیزم اگر داخل واژن هم بره کاری نمیشه برمیگرده پایین با ترشحات ومازو گیاه طبیعیه شیمیایی نیست ضرر نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
من اصلا درده زايمان برام مهم نيست فقط چون شوهرمم هم سن خودمه و جوونه دلم نميخاد از الان اين مشكل برام پيش بياد الانشم ك هنوز چيزي نشده همش از هيكلم ايراد ميگيره ك چاق شدي
ببین خواهری مثل اولش نمیشه تازه بخیه هم بزنن ازداخل بعدازیه مدت شل میشه ازبیرونم بخیه میزنن خب باز یه جوردیگه ناجوره کلامثل اول نمیشه نمیشه سزارین کنین راحت یعنی چی کلی درد بکشی همه اندام خصوصیتو ببینن ودست بزنن و پاره بکنن بی خیال