2777
2789
عنوان

کلومیفن بخورم یا نه؟

53 بازدید | 6 پست

مامانای با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید. یکساله تو اقدامم برای بچه دوم و جنسیت پسر. چند ماه لتروزول خوردم، سینال اف زدم، اچ سی جی زدم. سونو رفتم نشد که نشد. عکس رنگی هم گرفتم. همه آزمایشها رو هم دادم. همسرم هم آزمایش داده. باردار نشدم بدون علت. به نظرتون کلومیفن بخورم این ماه؟ جنسیت برام مهمه چون یه دختر دارم و میخوام دومی پسر بشه. میترسم کلومیفن بخورم جنسیت دختر بشه، نظرتون چیه؟

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی

من خوردم همون ماه باردار شدم

البته من مدنظرم جنسیت نبود اما قطره ویتاگنوس هم میخوردم کنارش

هر کی میشناختم قطره ویتاگنوس خورده بچش پسر شده

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
من خوردم همون ماه باردار شدم البته من مدنظرم جنسیت نبود اما قطره ویتاگنوس هم میخوردم کنارش هر کی م ...

مرسی که جواب دادی. چند وقت اقدام بودی/؟ با یه دوره کلومیفن باردار شدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که جواب دادی. چند وقت اقدام بودی/؟ با یه دوره کلومیفن باردار شدی؟

9 ماه اقدام 

بله با اولین ماه مصرف کلومفین

البته از چند ماه قبلش قطره ویتاگنوس میخوردم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
9 ماه اقدام  بله با اولین ماه مصرف کلومفین البته از چند ماه قبلش قطره ویتاگنوس میخوردم

پس به نظرت بخورم؟ برای بچه دوم مصرف کردید؟

پس به نظرت بخورم؟ برای بچه دوم مصرف کردید؟

من اولی

بچه نداشتم