2777
2789
عنوان

مشکل من ومامانم وشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 31 پست
نمینونه باکسی دائم زندگی کنه اخلاقشومیدونم

مشخصه تنوع طلبه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانتو ببر پیش یه روانشناس، بنظر میاد شما برای فرار از فضای خونه ازدواج کردین، چون واقعا رفتارای همسرت هم خیلی بده، داری عذابو تحمل میکنی که از مادرت دور باشی، با یه مشاوره هم برای زندگی خودت گفتگو کن این همه عذابو تحمل نکن 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد 

مامانم من براش مهمم .اما درک نمیکنه که کارش اشتباهه و هرکاری یا حرفی نباید بزنه .مثل بچه 5ساله که هرچی میگی بهش متوجه نمیشه کارش اشتباهه از روی بچگی یه کاری میکنه مادر منم از روی بی عقلی خیلی کارا میکنه یاحرفا رومیزنه.وقتی بهش میگم فلان حرفت اشتباهه نباید بزنی میگه نه بابا اشکال نداره

مامانتو ببر پیش یه روانشناس، بنظر میاد شما برای فرار از فضای خونه ازدواج کردین، چون واقعا رفتارای هم ...

به خدا دارم زوری تحمل میکنم واقعا خسته ام .همش ارزو میکنم میرم بیرون ماشین بزنه بهم تموم بشه همه چی

به خدا دارم زوری تحمل میکنم واقعا خسته ام .همش ارزو میکنم میرم بیرون ماشین بزنه بهم تموم بشه همه چی

حتما برو مشاوره حلش کن اگه حل نشد تمومش کن واقعا خیلیه بخاطر پا شدی رفتی روستا و اون چطوری رفتار میکنه فرق نوکر و همسر نمیدونه، خیلی ناراحت شدم عزیزم برا زندگی و خوشیات تلاش کن بجای آرزوی مرگ، یه نصیحت دوستانه همیشه خودتو دوست داشته باش از همه کس و همه چیز بیشتر خودتو دوست داشته باش 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد 

پشت سر مادرت حرف نیست؟؟؟چندسالسه؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

من از بچگی همیشه مشکل وناراحتی داشتم از خانوادمم هیچکس درکم نمیکنه .هیچکس .با کسی نمیتونم در این باره صحبت کنم چون قضاوتم میکنن .یه بار مشاور رفتم .بهم میگفت توباید تحمل کنی فایده برام نداش

مامانم من براش مهمم .اما درک نمیکنه که کارش اشتباهه و هرکاری یا حرفی نباید بزنه .مثل بچه 5ساله که هر ...

درک میکنم مشکلتو ، 2،3 نفر میشناسم که اینجورین ، انگار از نظر اجتماعی و اخلاقی و فکری رشد نکردن ، همه ی کارهاشون بچه گانه و بدون تدبیره که باعث میشه آدم جلوی بقیه شرمنده بشه ، فک نکنم بتونی مادر تو تغییر بدی چون ایشون یه عمره که با این طرز فکر زندگی کرده و براش مهم نیست که شما و شوهرت و بقیه چه فکری میکنن در بارش ، فقط زندگی و خوشحالیه خودش واسش مهمه ، این یه جور انتقامیه که داره از زندگیش و اطرافیان میگیره که اون موقعی که زندگیش سخت و طاقت فرسا بود هیچکی کمکش نکرد ، حالا همه دارن مثه بچه ها بهش دیکته میکنن که چی خوبه چی بده ، به نظرم فقط میتونی با شوهرت صحبت کنی که این قضیه رو بپذیره ، چون چیزی که نمیتونی تغییر بدی فقط میتونی بپذیری و بی اعتنا باشی 

درک میکنم مشکلتو ، 2،3 نفر میشناسم که اینجورین ، انگار از نظر اجتماعی و اخلاقی و فکری رشد نکردن ، هم ...

خب شوهرم چون از این چیزا ندیده تا حالا قبول نمیکنه وبه من سخت میگیره منم زورم بهش نمیرسه

تا جایی که میتونی بسازی و آسیب نبینی ، زندگی کن (بدون بچه ، حتی بهش فکرم نکن با این اخلاقای دوره ی برده داریه شوهرت) ولی اگه واقعأ کم آووردی جدا شو ، واصلنم به کسی وابسته نباش ، اگه خودت کار میکنی و در آمد داری واسه ی زندگیت هم برو جایی که تنها نباشی که واست حرف در بیارن ، کمپی کمیته امدادی جایی برو 

چون آدم یه بار به دنیا میاد که حس آزادی و آزادگی رو بچشه نه اینکه یه نفر بیاد حقوق اولیه ی هر انسانی رو ازش بگیره و اونم بیشتر بهش باج بده ، اصن کی گفته آدم فقط در کناره یه مرد خوشبخت و موفق میشه ؟؟

هر انسانی به تنهایی هم میتونه خوش باشه و آرامش واقعی رو تجربه کنه 

خدا همیشه یه چیزی از آدم میگیره یه چیزی هم میده 

خیلیا هستن که مشکلاته بدتر از شما رو دارن و میخوان 

جدا شن اما پدر و مادرشون نمیذارن یا خیلی سنتی هستن و طلاق و گناهه کبیره میدونن و شاید به خاطره بچه ای که دارن زندگی رو تحمل میکنن، حالا شما اگه اینقد بهت بد میگذره که فکره خودکشی افتادی و پدر و مادرتم زندگیه خودشون واسشون مهم تره میتونی ، تصمیمه درستو بگیری ، برو مشاوره اگه نظرش مساعد بود جدا شو