بگو من هم شوهر بی اعصاب نمی خوام.بمون اومد بگو اگه قرار باشه سر هر چی اینجوری لا من رفتار کنی از الان بگو.بگو ابندفعه بگی برو میرم ولی دیگه بر نمی گردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها هم اين هم كلاس تتو ثبت نام كردم خودشون زنگ ميزنن تايين ميكنن من كي برم اين هي گير ميده زنگ بز ...
یبار جدی باهاش برخورد کن که خودش رو جمع کنه بگو تو با کاره روزانه وهفتگی من چیکار داری مگه من تو کاره تو دخالت میکنم😑😑😑کوتاه نیای ها از الان اینه واییی به حال فرداها
برو ی ناهار خوشمزه هر چی ک دوس داره درس کن ی ژله ای چیزی هم بزار کنارش ی ذره عاشقانش کن سفره پهن کن همه رو بچین کلیدو بردار برو بیرون...بیاد اینا رو ببینه وببینه نیستی پشیمون میشه وعذاب وجدان میگیره اگر زنگ زد بهت ک هیچ اگرم زنگ نزد من اگر ب جات بودم ی دو ساعت بعد بر میگشتم خودم میزذم ب موش مردگی و گریه وغم ودرد وناراحتی ک خیلی نامردی ومن از خونه بیرون کردی واین حرفا بعد خودش درست میشه😂
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل