2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد از خونه بندازم بيرون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 69 پست
چرا قبله عروسی پیششی!! فازت چیه!!

دوستم اینجوری نگیم دا لابد شرایطش اونجوریه مشکلی داره بیچاره

شرایط همه ک مثل هم نیس😢

اگه به توان رسوندمت زیادبه خودت مغرورنشو خیلی راحت میتونم بایه رادیکال ازبین ببرمت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها وقتايي ك بي اعصابه همين مسائله خيلي حساسه رو اين چيزا

نميشه كه سر هرچي بگه برو بيرون

بگو منم شوهر بي مسئوليت نميخام جمع كن برو شهرخودت خونه بابات

خونه خواهرت نرو بگو اونجا راحت نيستم

ديگران راقضاوت نكنيم.
بچه ها هم اين هم كلاس تتو ثبت نام كردم خودشون زنگ ميزنن تايين ميكنن من كي برم اين هي گير ميده زنگ بز ...

یبار جدی باهاش برخورد کن که خودش رو جمع کنه بگو تو با کاره روزانه وهفتگی من چیکار داری مگه من تو کاره تو دخالت میکنم😑😑😑کوتاه نیای ها از الان اینه واییی به حال فرداها

بنظرم میگه برو بیرون بعد خودش یه غلطایی میکنه.آخه به تو چه من میرم یا نه‌. ینی چی  آخه بگو وات فاز حبیبی؟

چه خیال غم انگیزی که کرم کوچک ابریشم تمااااام عمر قفس میبافت ولی به بفکرِ پریدن بود 
روم نميشه ب مامان بابام چيزي بگم 

خب نگو ولي برگرد پيششون

در ضمن شما الان عقدي و يه جورايي دوران شناخته

بهتره خونوادت اين چزارو بدونن درست راهنماييت كنن

ديگران راقضاوت نكنيم.
بنظرم میگه برو بیرون بعد خودش یه غلطایی میکنه.آخه به تو چه من میرم یا نه‌. ینی چی  آخه بگو وات ...

نه از اون لحاظ بهش مطميئنم بعدشم اشنان همه ساختمون نميتونه كسيو بياره

برو ی ناهار خوشمزه هر چی ک دوس داره درس کن ی ژله ای چیزی هم بزار کنارش ی ذره عاشقانش کن سفره پهن کن همه رو بچین کلیدو بردار برو بیرون...بیاد اینا رو ببینه وببینه نیستی پشیمون میشه وعذاب وجدان میگیره اگر زنگ زد بهت ک هیچ اگرم زنگ نزد من اگر ب جات بودم ی دو ساعت بعد بر میگشتم خودم میزذم ب موش مردگی و گریه وغم ودرد وناراحتی ک خیلی نامردی ومن از خونه بیرون کردی واین حرفا بعد خودش درست میشه😂

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
بچه ها هم اين هم كلاس تتو ثبت نام كردم خودشون زنگ ميزنن تايين ميكنن من كي برم اين هي گير ميده زنگ بز ...

الکی بگو زدم گفتن خودمون خبرتون میکنیم 

سر این چیزا بحث نکن باهاش

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور