2777
2789
عنوان

لعنت به تروویتال

246 بازدید | 14 پست

پسرم یک ماه دیگه 2 سالش تموم میشه. تنها شیر خشکی که می خورد تروویتال بود. خدا بگم چیکارشون کنه از وقتی قیمتش شده 23500 نمی دونم ترکیب شیرو چکارش کردن که رنگشم زردتر شده و پسرم دیگه لب به شیر نمی زنه. یکی دو قلوپ می خوره بعد سر شیشه رو میده بیرون. حبه قند انداختم، شیر موز قاطیش کردم ولی نمی خوره که نمی خوره!

انواع شیر پاستوریزه ها رو هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت.

با توجه به اینکه قبلا شیرخشکهایی مثل سوپرامیل رو داده بودم و نخورده بودم الان موندم چکار کنم! حتی ببجونیورز هم خریدم نخورد.

لطفا به دادم برسید. شیر خشکی سراغ دارین که مثل تروویتال سابق خوشمزه باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیگوز میگن خوشمزه اس

اخه گگیگوز ارزش غذایی نداره. برا همینم از همه شیر خشکا ارزونتره. دکتر بچه دوستم گفته بود گیگوز برا شکم سیر کردن خوبه و ارزش غذایی چندانی نداره.

اخه گگیگوز ارزش غذایی نداره. برا همینم از همه شیر خشکا ارزونتره. دکتر بچه دوستم گفته بود گیگوز برا ش ...

باز خودتون بهتر میدونید، اینم دکتر بچه دختر خالم بهش توصیه کرده بود .. قیمتش هم ارزون تر نیست مث بقیه اس..