2777
2789
بروفن تا حالا بش ندادم ..‌تد اینترنت خوندم که حساسیت به بروفن بیشتر از استامینوفن هست‌‌ ‌.‌.. گفتم ن ...

تونستی شیاف تهیه کن بزن زود تبش میاد پایین در غیر این صورت باید شربت استامینوفن یا همون پروفن رو بدی تب خطرناکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕دیکلوفناک مال درده اونم درد مفصل استخوان 

نه عزیزم برای تب بچه هم تجویز میشه والا من بچم هر زمان تب میکنه دکتر میده میزنم و تبش پایین میاد دیکلوفناک درسته برای درده ولی یه جاهایی کاربردهای دیگه هم داره خانومم

دیکلوفناک از بهترین داروهای ضد التهابی غیر کورتونی است که در صورت استفاده به شکل شیاف کمترین عوارض جانبی را دارد البته هنوز مطالعات پزشکی روی اثربخشی و بی ضرری دیکلوفناک در کنترل تب کودکان کم و محدود است. در مطالعه ای که به مقایسه اثر ضد تب شیاف دیکلوفناک و استامینوفن در کودکان پرداخت، در یک ساعت اول دیکلوفناک (با دوز دارویی یک میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) در پایین  آوردن تب موفق تر از استامینوفن عمل کرد.

نه عزیزم برای تب بچه هم تجویز میشه والا من بچم هر زمان تب میکنه دکتر میده میزنم و تبش پایین میاد دیک ...

😕تووبینارستان اطفالل بودم شاید یه درصدم ندیدم.تا وقتی استا بروفن هست تجویز بشه 

پاراکید چیه... دخترتون چند وقتشه

اسم شربتشه استامینوفن پاراکید شربت هست قطره هم داره.21 ماهشه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.