2777
2789

من تا ساعت دو ظهر خوابم بیدار میشم یه چیزی اگه حالت تهوع عوضی بذاره میخورم بعد از زور خستگی و خواب و بیحالی و نا نداشتن دوباره میرم تو جا.. حتی بعضی وقتا میخواستم سعی کنم نخوابم بشینم حداقل جلو تلویزیون حتی دیدم زو مبلم کشش ندارم فقط پتو بالش.. دوباره میرم میفتم تو جا اگه همسایه بذاره میخوابم... یعنی کلا همش خوابم... یا اگه بیدار باشم افتادم... اصصصلا جون ندارم 

نمیدونم کارارو چیکار کنم؟ خیلی بده انقد نشستم کمرمم درد گرفته ولی واقعا جون ندارم... اخه چرا؟ کسی میدونه کی تموم میشه این حالت؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برعکس من تا حدود ۱۴ یا ۱۵ هفته خواب برام حروم شده بود مگه خوابم می برد کل شبانه روز شاید سه چهار ساعت می خوابیدم کل خونه رو قلت میزدم تا یکم خوابم ببره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

منم خواب بودم همش 

الان ماه هفتمم 

بیخواب شدم 

الان از فرصت خوب استفاده کن بخواب ک بعدا نمیتونی 😓

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

چقدرخوبه خانماي باردار اينجايين.من هميشه شبا بيدار بودم نزديكاي صبح مي خوابيدم تا ده و نيم يازده.الان شب مي خوابم تا ده و نيم يازده صبح عصرم مي خوابم همش هم خوابم مياد.دل درداي شبيه پريود دارم كه هي مياد و ميره دندون درد هم گرفتم رفتم دكتر همه دندونام سالم بود ولي باز درد مي كنه هربار يه كدومش.اخلاقمم تخيلي شده خسته شدم از خودم.راستي ورم هم كردم.خاله م فكر كرد حامله ام الكي ميگم نيستم.دو روز پيش بي بي چك زدم منفي بود. البته موعدمم چهاردهمه.به نظرتون باردارم با توجه به علائمي شما داشتين؟

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت