2777
2789
عنوان

فیلمای +۱۸ و شوهر.ببخشید طولانی شد متن تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 91 پست
عرق رازیانه طبعش گرمه؟پروتز ده میلیونه 

نمیدونم فک کنم اره!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق رازیانه؟از عطاری بگیرم؟طبعش گرمه یا سرد

من شنیدم سرده گیگن با عسل بخورش تا خنثی بشه و اینکه پرولاکتین نباید بالا باشه خطرداره

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
عرق رازیانه؟از عطاری بگیرم؟طبعش گرمه یا سرد

وای عزیزم دقیق منم مثل توام خیلی بده واقعا درک میکنم  سینه ها منم کوچیکن خیلی ناراحتم وقتی توی فیلمی یا عکسی میبینم زنای خوش هیکل آتیش میگیرم منم رازیانه گرفتم بخورم

دقیقا حساس شدی فقط اونم بخاطر اینکه حس میکنی سینه های خودت کوچیکه و همسرت بزرگ دوس داره

تفکرت رو تغییر بده اگه میتونی 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
😁😁😁😁من دوسش نداشتم فقط عاشف کلاوس بودم😂

😂😂😂😂😂😂😂من باهاش زبان یاد گرفتم حواسم نبود چرا گفتم خوبه  دلیلش این بود با این مجموعه زبانم دگرگون شد  من عاشق روابط فیلم بودم مثلا کرولاین از اول تا اخر یه بار با همه ی مردای فیلم خوابید اینا برام جذاب بود😛😛😛

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
همدردی پس من پریو دم هستم دیگه فک کن چقد حساسم الان

اعصاب خودتو خورد نکن فقط برار بفهمه ناراحتی

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
اولای فیلم انقد از کرولاین بدم میومد خراب بود اخراش دوسش داشتم

من عاشق الینا و بانی بودم  فقط خوشم میومد کرولاین به همه پا میداد وگرنه از خودش خوشم نمیومد

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

[QUOTE=75413435]پرولاکتین چیه گلم خطر واسه چی ؟[/QUOTEهورمونه فک کنم واسه شیردهی

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

خودت مقایسه با بقیه نکن تو هم شاید زیبایی هایی داشته باشی که اون نداره ، اعتماد به نفست بالا ببر ، با شوهرت قحبت کن اگر این موضوع براش خیلی مهمه ،جراحی کن هم اعتماد به نفس خودت پیش شوهرت بالا میره هم اون دوست داره