شقایق1368 مدیر عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 148 عنوان بیهوشی با بی حسی از کمر | مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 68 پست مامانایی که زایمان کردید به نظرتون کدوم بهتره؟ بیهوشی یا بی حسی از کمر؟ چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد 1397/09/05 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارامممم عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 9528 من زایمان اولم رو بی حسی از کمر گرفتم عالی بود ایندفعه هم صد در صد بیحسی رو انتخاب میکنم نه ... بيمارستان خصوصي بودي؟
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8161 جفتشو تجربه کردم بیهوشی بهتره می دونی چرا بیهوشی بهوش اومدم فوری نشستم بچه رو دادن بغلم&nbs ... اصلا بعد از سزارین تا چند ساعت نباید نشست یا حرکت کرد به خاطر احتمال خونریزی داخلی
مامان_آینده_آوا عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5235 خانوما.موقعی ک بهوش میای چجورسه؟ چ خسی داشتسن؟ یکم از تجربیاتتون بگین
miranjun عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4259 اره. من کلا از امپول میترسم از بچگی. خداروشکر بیمارستانی ک میخام برا سزارین برم بیهوشیه. الان تو ف ... وای عزیزم اصلااااا از سوند نترس هیچی حس نمیکنی من انقدر از سوند میترسیدم که نگو ولی وقتی برام سوند گذشتن هیچییییییی حس نکردم باور کن امپول دردش خیلیییی زیاده در برابر سوند آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
اسمانور عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 9891 سوندم راحتهدرد نداره اصلا حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8161 خانوما.موقعی ک بهوش میای چجورسه؟ چ خسی داشتسن؟ یکم از تجربیاتتون بگین تو بیهوشی وقتی بهوش میایی از نظر پزشکی بهوش اومدی ولی بازم خودت یه چیزایی رو نمیفهمی بعدشم یادت نمیادبرا همین یکم بعدش تو ریکاوری نگه میدارندر این هین یه چیزایی میگی حالا یه وقتا حرفای روزمرت یا فکرات هست یه وقتا هم چرت و پرت😅😂
مامان_آینده_آوا عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5235 وای عزیزم اصلااااا از سوند نترس هیچی حس نمیکنی من انقدر از سوند میترسیدم که نگو ولی وقتی برام ... واقعا؟؟ یکم خیالم راحت شد. مرسی عزیزم.اخه من بدم میاد ب اون ناحیه کسی دست بزنه. حتی خودم یا شوهرم.خیلی ترسوام. دستع خودمم نیس. الانم انقد ک از طبیعی وحشت دارم با کلی التماس و پول خرج کردن دکتره رو راضی کردم خصوصی سزارینم کنه.خدا بخیر کنه
پریاخانم1371 عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 837 من دوستم حدود یه سال پیش تجربه سز با بی حسی رو داشته، با بیمارستان و دکترخصوصی کاملاااااا از عملش راضی بود پمپ درد هم داشت خدایا شکرت
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8161 فقط بچه ها یه چیزی بگم تو اتاق ما بعد از سزارین با بیهوشی همه مینالیدن از درد و شیاف میگرفتن ولی من تا 5 ساعت اصلا دردی نداشتم چون بی حسی بودم و پاهام سر بود
مامان_آینده_آوا عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5235 تو بیهوشی وقتی بهوش میایی از نظر پزشکی بهوش اومدی ولی بازم خودت یه چیزایی رو نمیفهمی بعدشم یادت نمیا ... وای خدا جدی؟هخخخخدا کنه حرفای زشت نزنم.
miranjun عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4259 واقعا؟؟ یکم خیالم راحت شد. مرسی عزیزم. اخه من بدم میاد ب اون ناحیه کسی دست بزنه. حتی خودم یا شوهرم. ... 😄😄😄نه نترس هیچی نیستان شاالله به سلامتی زایمان کنی😍 آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
مامان_آینده_آوا عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 5235 من دوستم حدود یه سال پیش تجربه سز با بی حسی رو داشته، با بیمارستان و دکترخصوصی کاملاااااا از عملش را ... خب اون بخاطر پمپ درد یوده. دوست منم بیهوشی بوده بعدشم پمپ درد داشته. میگه حتی یذره دردم نداشتم
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8161 وای خدا جدی؟هخخخ خدا کنه حرفای زشت نزنم. 😅😂یه خانمه بوده مرتب به پرستار میگفته عزیزم بیا پیشم حالا پرستاره هم مرد بوده🤣فرداش تو بخش پرستاراتعریف میکردن و میخندیدن
پریاخانم1371 عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 837 خب اون بخاطر پمپ درد یوده. دوست منم بیهوشی بوده بعدشم پمپ درد داشته. میگه حتی یذره دردم نداشتم نه آخه بچه ها میگن کسی که بی حسی زده در آینده کمرش داغون میشهاین هیچ عوارضی از چند روز تا سال بعد هم نداشت خدایا شکرت