2777
2789
خانوما واقعا میگید بی حسی خوبه؟😢😢 من که بی حس شده بودم مردم و زنده شدم هشت ماه از زایمانم گذشته ک ...

اره خالم پنج سال میگذره هنوز کمر درد پا درد داره دکتر گفته اثر بی حسی 

من بیهوش بودم الان پنج سال میگذره خدارو شکر اوکی ام

بعد بی حسی من انقددد سرمو تکون دادم

مگه میتونستم درازکش بخابم

اخرم نصفه نشستم .

هررر کی ام زنگ زد حرف زدم باهاش

فرداش ک مرخص شدم واایییی سردردی گرفتم وحشتنااااکککک

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیهوشی بود تا یکسال واقعا منم بودم ولی چندوقت پیش یه خانم رادیدم بیحسی بود وچون بلافاصله تکون خور ...

هر دوتاشم سختی های خودشو داره 

ولی من میگم بیهوشی خیلی بهتره

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

من دستمو بریده بودم اصلا چیز مهمی هم نبودا .اما دکتر بهم بیهوشی کامل زد الان وقتی یادم میاد چطوری بهوش اومدم اول گریم میگیره.بعدش از خجالت اب میشم

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
اره خالم پنج سال میگذره هنوز کمر درد پا درد داره دکتر گفته اثر بی حسی  من بیهوش بودم الان پنج ...

خداروشکر

اره بابا بی حسی خیلی بده کمر ادم داغون میشه

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

من زایمان اولم رو بی حسی از کمر گرفتم عالی بود ایندفعه هم صد در صد بیحسی رو انتخاب می‌کنم 

نه کمر درد دارم نه آمپول درد داشت 

آخه آمپول مثل سوزن انسولین بود دردش کجا بود

بنظرم بعضیا یکم سوسولن😅

من دستمو بریده بودم اصلا چیز مهمی هم نبودا .اما دکتر بهم بیهوشی کامل زد الان وقتی یادم میاد چطوری به ...

منم از همین بیهوشی میترسم 

میترسم چرت پرت بگم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
افتضاحه دردش😓 من هنوزم تو همون نقطه ای که امپول زدن دردش رو حس میکنم زایمانمم وحشتناک بود 

اره. من کلا از امپول میترسم از بچگی.

خداروشکر بیمارستانی ک میخام برا سزارین برم بیهوشیه.

الان تو فکره سوندشم.خخخ

کلا خیلی ادم ترسویی هستم.خیلی خیلی

یه عمل بابی هوشی داشتم یکی بابی حسی...بی حسی محشرهههه طوریکه شوهرم اومده بود ملاقات تعجب میکرد ولی بیهوشی یهو وسط درد بیدارمیشی تازه قبلشم من چقدر دادزدم که آی سوختم واین حرفا اشک مامانم وهمسرمو درآوردم😁

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

کاش نظرسنجی میذاشتی استارتر 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره