2777
2789
جفتشو تجربه کردم  بیهوشی بهتره می دونی چرا بیهوشی بهوش اومدم فوری نشستم بچه رو دادن بغلم&nbs ...

اصلا بعد از سزارین تا چند ساعت نباید نشست یا حرکت کرد به خاطر احتمال خونریزی داخلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. من کلا از امپول میترسم از بچگی. خداروشکر بیمارستانی ک میخام برا سزارین برم بیهوشیه. الان تو ف ...

وای عزیزم اصلااااا از سوند نترس هیچی حس نمیکنی

من انقدر از سوند میترسیدم که نگو ولی وقتی برام سوند گذشتن هیچییییییی حس نکردم

باور کن امپول دردش خیلیییی زیاده در برابر سوند

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
خانوما.موقعی ک بهوش میای چجورسه؟ چ خسی داشتسن؟ یکم از تجربیاتتون بگین

تو بیهوشی وقتی بهوش میایی از نظر پزشکی بهوش اومدی ولی بازم خودت یه چیزایی رو نمیفهمی بعدشم یادت نمیاد

برا همین یکم بعدش تو ریکاوری نگه میدارن

در این هین یه چیزایی میگی حالا یه وقتا حرفای روزمرت یا فکرات هست یه وقتا هم چرت و پرت😅😂

وای عزیزم اصلااااا از سوند نترس هیچی حس نمیکنی  من انقدر از سوند میترسیدم که نگو ولی وقتی برام ...

واقعا؟؟ یکم خیالم راحت شد. مرسی عزیزم.

اخه من بدم میاد ب اون ناحیه کسی دست بزنه. حتی خودم یا شوهرم.

خیلی ترسوام. دستع خودمم نیس. الانم انقد ک از طبیعی وحشت دارم با کلی التماس و پول خرج کردن دکتره رو راضی کردم خصوصی سزارینم کنه.خدا بخیر کنه

واقعا؟؟ یکم خیالم راحت شد. مرسی عزیزم. اخه من بدم میاد ب اون ناحیه کسی دست بزنه. حتی خودم یا شوهرم. ...

😄😄😄نه نترس هیچی نیست

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی😍

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
من دوستم حدود یه سال پیش تجربه سز با بی حسی رو داشته، با بیمارستان و دکترخصوصی کاملاااااا از عملش را ...

خب اون بخاطر پمپ درد یوده. دوست منم بیهوشی بوده بعدشم پمپ درد داشته. میگه حتی یذره دردم نداشتم

وای خدا جدی؟هخخخ خدا کنه حرفای زشت نزنم.    

😅😂یه خانمه بوده مرتب به پرستار می‌گفته عزیزم بیا پیشم حالا پرستاره هم مرد بوده🤣فرداش تو بخش پرستاراتعریف میکردن و میخندیدن

خب اون بخاطر پمپ درد یوده. دوست منم بیهوشی بوده بعدشم پمپ درد داشته. میگه حتی یذره دردم نداشتم

نه آخه بچه ها میگن کسی که بی حسی زده در آینده کمرش داغون میشه

این هیچ عوارضی از چند روز تا سال بعد هم نداشت

خدایا شکرت