2777
2789

اول اینکه بچه ت رو همونجا میبینی و بهترین لحظه عمرت رو از دست نمیدی

دوم اینکه حس پاها کم کم میاد و درد کمتره، بیهوشی ها بعدش خیلی درد دارن

سوم اینکه عوارض بیهوشی زیاده

حتما بی حسی رو انتخاب کن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما واقعا میگید بی حسی خوبه؟😢😢

من که بی حس شده بودم مردم و زنده شدم هشت ماه از زایمانم گذشته کمرم داغونههههه

صد در صد بیهوشی رو پیشنهاد میدم بهت استارتر

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

جفتشو تجربه کردم 

بیهوشی بهتره

می دونی چرا

بیهوشی بهوش اومدم فوری نشستم بچه رو دادن بغلم 

قشنگ شیر دادم

بیحسی وااااااای 

بالشت نمیزارن برات بعد باید خابیده نوزادو بزارن کنارت شیر بدی

من راحت نبودم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
هر کدوم میگن عوارض خاص خودشو داره. بی حسی بعضیا بعدش کمر درد میگیرن. بیهوشی هم میگن رو حافظه تاثیر ...

افتضاحه دردش😓

من هنوزم تو همون نقطه ای که امپول زدن دردش رو حس میکنم زایمانمم وحشتناک بود 

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
خانوما واقعا میگید بی حسی خوبه؟😢😢 من که بی حس شده بودم مردم و زنده شدم هشت ماه از زایمانم گذشته ک ...

من بیهوشی بود تا یکسال واقعا منم بودم ولی چندوقت پیش یه خانم رادیدم بیحسی بود وچون بلافاصله تکون خورده بود یه هفته بود سردرروحشتناک داشت

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد