2821
2789
عنوان

دکتر زنان خوب غرب تهران(اضطراری)

294 بازدید | 15 پست

لطفاً اگه میشناسید معرفی کنید با آدرس و شماره مطبش ممنونم❤️

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکلت چیه

هیچی تازه فهميدم باردارم میخوام سریع برم دکتر

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

دکتر ماندانا خلیلی پور 

مطهری (تخت طاووس) - نبش خیابان سنایی - ساختمان پزشکان ۳۴۴ - طبقه همکف

۰۲۱-۸۸۳۰۸۸۵۳
شنبه و سه شنبه بعداز ظهر

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام.چند ماهگی هستی؟

سلام دیروز رفتم سونو پنج هفته و سه روزه

سلام دیروز رفتم سونو پنج هفته و سه روزه

سلام عزیزم خوبی ؟مبارک باشه .قضیه رو خانواده ها فهمیدن ؟واکنش چی بود ؟عروسی میگیری ؟

عزیزم بنظرمن هرچه زود تر عروسی بگیر و بگو بچه هفت ماهه دنیا اومده

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
حالا چیشد عروسی اینامیگیرید یانه

معلوم نیست.تازه دیشب به خانواده شوهرم گفتیم برخوردشون اصلا خوب نبود 

سلام عزیزم خوبی ؟مبارک باشه .قضیه رو خانواده ها فهمیدن ؟واکنش چی بود ؟عروسی میگیری ؟ عزیزم بن ...

سلام ممنونم.خانواده خودم اوکی شدن گفتن یا عروسی نگیر یا زودتر بگیر.اما خانواده همسرم فعلا حالت تهاجمی گرفتن و به شدت از من طلبکارن!من دیگه قانع شدم عروسی نگیرم چون دلمو زد با این رفتارشون

زودتسلیم نشو عروسیت روبگیر.بعداپشیمون میشی ها  راستی واکنش مادرشوهرچی بود

پاچه گرف😑جیغ جیغ راه انداخته بود کلا مدلش جیغیه😂

پاچه گرف😑جیغ جیغ راه انداخته بود کلا مدلش جیغیه😂

عروسی بگیر نزار کسی بفهمه .عروسی گرفتن که کاری نداره یه عروسی ساده بگیر .شوهرت الان رفتارش چطوره ؟پدرت فهمید ؟

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز