2777
2789
عنوان

شما هم این زن ها رو می شناسین؟

399 بازدید | 20 پست

دوتا زن تو وجود من زندگی میکنن

یکی شون اگه شوهرم آنلاین باشه بی موقع بهم میریزه و هزار فکر و خیال، اون یکی فقط یه استیکر خنده میزاره براش و تو بند این نیست که دید یا ندید، میره سرکاری که واسش اومده بود نت

یکی شون وقتی صدای زن وقت مکالمه تلفنی با شوهرش میشنوه ، گوشی رو محکمتر میگیره و شروع میکنه به تصور قیافه اش، تخمین فاصله اش با شوهرش، اون یکی بدون فکر کردن به شوهرش میگه اگه سرت شلوغه بعدا بزنگ.

یکی شون هرچند وقت یکبار تا گوشی شوهرش و چک نکنه آروم نمیگیره،اون یکی جز به نقطه اتصال اینترنت گوشی شوهرش به قسمت های دیگه اش علاقه ای نداره

یکی شون خیلی راحت سکوت و بدخلقی و بی حوصلگی شوهرش و میزاره پای خستگیش و شرایط بد اقتصادی، اون یکی اولین حدسش باز شدن پای یه زن دیگه به زندگیشه

یکی شون به وقت دعوا دلش برای خودش و زندگیش می سوزه، اون یکی وقت دعوا داره مراحل طلاق و هزینه وکیل و تو ذهنش بالا پایین میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دومیم 😐

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

من بیشتر اون زن قانعه بودم 

تا وقتی ک اون یکی از خواب پاشدو گف بسه این همه اعتماد 

قانعه گف ن مگه میشه زندگی بدون اعتماد 

اون یکی گف ببین چقد عوض شده بد شده

قانعه گف خستس فکرش مشغوله کنارش نیستی و...

اون یکی گف خستگیو بهونه کرده سرش جای دیگه گرمه

قانعه گف ن اون ی تار موی منو ب دنیا نمیده

اون یکی گف پس بیا شرط ببندیم ک همچینکاری میکنه یا ن

قانعه ته دلش خالی شد دلشوره گرف اما پیش خودش گف من ی چیزی دارم ک اون نداره من عشق دارم من دوسش دارم من همه کار واسش کردم پس شرطو نمیبازم

اما اون یکی تو دلش خندید گف چقد این قانعه احمقه چقد زود باوره من شرطو میبرمو لهش میکنم 

وقتی روز شرط بندی میرسه ب نظرتون چی میشه؟؟؟؟

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
من بیشتر اون زن قانعه بودم  تا وقتی ک اون یکی از خواب پاشدو گف بسه این همه اعتماد  قانعه ...

اصلا بحثی از قناعت نبود

حالا خوش بین و بد بین میگفتی یه چیزی

اما دوتا چیز و در مورد روز موعود میدونم

هیچوقت شوهرت وامتحان نکن وقتی با سرشکستگیش سرشکسته میشی

حتی اگه باخت و خراب کرد، فقط اون روز ملاک قرار نده.همه روزا رو با هم ببین و قضاوتش کن

اصلا بحثی از قناعت نبود حالا خوش بین و بد بین میگفتی یه چیزی اما دوتا چیز و در مورد روز موعود میدو ...

قناعته ینی ته خوبی ته خوش بینی 

نتونستم ک بگذرمو فراموش کنم کارشو 

نتونستمم هنو هضمش کنم نتونستمم بگذرم

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...