یه هفته پونزده تومن دادم نت الان تموم شد بنظرتون ایرانسل بصرفه تره؟خطم همراه اوله،الان تو اینستا بودم زد 85درصد نت تموم شده من بسته دوگیگ شبانه دو گیگ روزانه گرفتم پس چرا از ساعت سه نت کم کرد؟مگه جزو شبانه نیست؟توروخدا دعاتون میکنم راهنماییم کنی
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هم همراه اول دارم هم ایرانسل و هم رایتل.... همراه اول گرونه.... رایتل گرونتره.... ایرانسل استفاده کردم... راضیم.... از یه طرح، دونفر با هم استفاده میکنیم دزدی ای ندیدم هنوز... به نطر من که به صرفه تره
به نظره من ایرانسل بهتره از همراه اول چون همراه اول شبانه و روزانه داره که ادم همیشه نمیتونه از شبانه اش استفاده کند ولی ایرنسلواینجوری نیس شبانه نداره اصلا رایتل ندارم
آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه. میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘