2777
2789

یه هفته پونزده تومن دادم نت الان تموم شد بنظرتون ایرانسل بصرفه تره؟خطم همراه اوله،الان تو اینستا بودم زد 85درصد نت تموم شده من بسته دوگیگ شبانه دو گیگ روزانه گرفتم پس چرا از ساعت سه نت کم کرد؟مگه جزو شبانه نیست؟توروخدا دعاتون میکنم راهنماییم کنی

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

همراه اول خوبه 

اما رایتل از همشون بهتره همه تعرفه هاش ارزونتره حتی زنگ زدنش 

ایرانسل که دزده دزد 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
همراه اول خوبه  اما رایتل از همشون بهتره همه تعرفه هاش ارزونتره حتی زنگ زدنش  ایرانسل که ...

همراه اول خیلی گرونه رایتل چقدره قیمت خطش؟؟

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه اول خیلی گرونه رایتل چقدره قیمت خطش؟؟

اگه ترابرد کنی رایگان یکی میارن دم در خونتون 

اگه بخوای بخری حدود ۲۰ تومن 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

من هم همراه اول دارم هم ایرانسل و هم رایتل.... همراه اول گرونه.... رایتل گرونتره.... ایرانسل استفاده کردم... راضیم.... از یه طرح، دونفر با هم استفاده میکنیم دزدی ای ندیدم هنوز... به نطر من که به صرفه تره

Shadow

به نظره من ایرانسل بهتره از همراه اول چون همراه اول شبانه و روزانه داره که ادم همیشه نمیتونه از شبانه اش استفاده کند ولی ایرنسلواینجوری نیس شبانه نداره اصلا رایتل ندارم 

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘